ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Τον «ξεβράκωσε» και στέφθηκε πρωταθλητής!

Τον «ξεβράκωσε» και στέφθηκε πρωταθλητής!

Τεράστια νίκη με ανατροπή πήρε ο Θρύλος κόντρα στον ΠΑΟ τον οποίο νίκησε με 3-1 και στέφθηκε πρωταθλητής. 

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να γίνει πολύ απειλητικός. Η πρώτη μεγάλη στιγμή ήρθε μόλις στο 4ο λεπτό, όταν ο Κώστας Φορτούνης δοκίμασε ένα δυνατό σουτ με το αριστερό, ο Γιώργος Μασούρας κινήθηκε στην πορεία της μπάλας, όμως η προβολή του πέρασε έξω. Στη συνέχεια και συγκεκριμένα στο 7’ ο Κώστας Φορτούνης εκτέλεσε ένα φάουλ από μακριά, ο Σεμέδο βρήκε ελάχιστα τη μπάλα, όμως εκείνη κατέληξε λίγο έξω από την εστία του Σωκράτη Διούδη.

Στο 10’ μετά από τρομερή πάσα του Μασούρα η μπάλα θα φτάσει στον Ελ Αραμπί, εκείνος θα δώσει στον Φορτούνη ο οποίος πλάσαρε πάνω στον Διούδη.

Η μπάλα στην επαναφορά θα πάει στα πόδια του Ελ Αραμπί, ο οποίος την έστειλε στα δίχτυα. Ο Κροάτης διαιτητής συμβουλεύτηκε το VAR και ακύρωσε το γκολ, για οφσάιντ πάνω στον Φορτούνη. Ο Ολυμπιακός δεν κατέβασε ρυθμό και στο 14’ απείλησε με ένα μακρινό σουτ του Εμβιλά το οποίο πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Διούδη.

Ο ρυθμός του αγώνα στη συνέχεια έπεφτε σταδιακά, με τον Παναθηναϊκό να προσπαθεί να πάρει μέτρα στο χώρο του κέντρου και να απειλήσει με κάθετες μπαλιές. Στο 29’ οι φιλοξενούμενοι θα κερδίσουν πέναλτι σε μία προσπάθεια του Μακέντα να περάσει τον Σεμέδο. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ιταλός ο οποίος άνοιξε το σκορ. Στο 34’ ο Γιώργος Μασούρας βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Σωκράτη Διούδη, που έδιωξε σε κόρνερ.

Ο Ολυμπιακός προσπαθούσε να ανεβάσει ακόμα περισσότερο την πίεση του σε όλο το γήπεδο και στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, μετά από σέντρα του Χολέμπας, ο Αχμέντ Χασάν που πέρασε σαν αλλαγή στη θέση του τραυματία Μπα, έκανε το 1-1 με κεφαλιά από κοντά.

Στην αμέσως επόμενη φάση, ο Κώστας Φορτούνης ανατράπηκε από τον Πούγγουρα όμως ο διαιτητής καταλόγισε φάουλ νωρίτερα. Ο Πέδρο Μαρτίνς ήθελε να δει την ομάδα του να γίνεται ακόμα πιο απειλητική στην επανάληψη.

Έτσι και έγινε. Ο Ολυμπιακός στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε ακόμα πιο δυνατά και στο 60’ κατάφερε να βρει το γκολ της ανατροπής με τον Ελ Αραμπί, όμως αυτό ακυρώθηκε για χέρι του Χασάν. Στο 68’ Μπρούμα και Καμαρά πήραν τις θέσεις των Μπουχαλάκη και Φορτούνη και 4’ λεπτά αργότερα ήρθε το γκολ της ανατροπής με την προβολή του Αχμέντ Χασάν από κοντά. Στη συνέχεια ο Θρύλος συνέχιζε να πιέζει ψηλά και έχασε μεγάλες ευκαιρίες με τον Αχμέντ Χασάν για να κάνει το 3-1.

Ο Παναθηναϊκός στο 87’ απείλησε από μακριά με ένα σουτ του Καρλίτος το οποίο πέρασε άουτ, ενώ ο ίδιος παίκτης λίγο αργότερα έκανε ακόμα ένα πλασέ το οποίο μπλόκαρε εντυπωσιακά ο Ζοσέ Σα. Στο τελευταίο λεπτό ο Παναθηναϊκός κέρδισε κόρνερ και ο Σωκράτης Διούδης, ανέβηκε στη μεγάλη περιοχή του Θρύλου.

Η μπάλα μετά την εκτέλεση κατέληξε στον Μπρούμα ο οποίος διέσχυσε όλο το γήπεδο και έγραψε το τελικό 3-1 για τον Θρύλο. Ο Ολυμπιακός με αυτή τη νίκη κατέκτησε και μαθηματικά το πρωτάθλημα και έφτασε τα 46!

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ