ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Πάνοπλος και με προσωπικότητες!

Πάνοπλος και με προσωπικότητες!

Πάνοπλος και με ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν την προσωπικότητα, για μεγάλα ματς, αναμένεται να παραταχθεί ο Θρύλος, στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλό του, ο Θρύλος αναμένεται να έχει και τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, αλλά και τον Ματιέ Βαλμπουενά, οι οποίοι δείχνουν να έχουν ξεπεράσει τις μικροενοχλήσεις των τελευταίων ημερών. Αμφότεροι αναμένεται να είναι στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς, για το ντέρμπι της Κυριακής. Έναν αγώνα στον οποίο οι ποδοσφαιριστές με σπουδαία προσωπικότητα είναι, περισσότερο από ποτέ, απαραίτητοι, για κάθε προπονητή.

Τόσο ο Βαλμπουενά, όσο και ο Παπασταθόπουλος αναμένεται να είναι έτοιμοι για το ματς αύριο και αναμένεται, αρχικά, να πάρουν θέση στην αποστολή. Πέραν αυτού, το αν ο Μαρτίνς θα τους χρησιμοποιήσει, ή όχι, αναμένεται να ξεκαθαρίσει μετά και τη σημερινή προπόνηση, οπότε ο τεχνικός του Ολυμπιακού θα έχει δουλέψει, με περισσότερη σαφήνεια, τα τελικά του πλάνα, για το ντέρμπι.

Ο Θρύλος έχει, σε σχέση με όλους τους αντιπάλους του, στην Ελλάδα, πολλούς πρωταγωνιστές, στο ρόστερ του. Παίκτες με ποιότητα, αλλά και με «ανάστημα», για τα μεγάλα ματς. Ικανούς να κάνουν όχι απλώς τη διαφορά, αλλά να καθορίσουν, απόλυτα, την εικόνα που θα πάρει ένα ματς. Ειδικά ένα ντέρμπι. Ο Μαρτίνς είναι προικισμένος, με πολλούς τέτοιους παίκτες και έτσι μπορεί να αισθάνεται πιο σίγουρος, για τις επιλογές του, στην 11άδα.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ