ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Τον διεθνή Κέλετ, όρισε η ΚΕΔ, με τον Άρη

Τον διεθνή Κέλετ, όρισε η ΚΕΔ, με τον Άρη

Τον διεθνή Δανό Γιάκομπ Κέλετ όρισε η ΚΕΔ του Κλάτενμπεργκ, να σφυρίξει το πρώτο ματς του Ολυμπιακού, στα πλέι οφ, με αντίπαλο τον Άρη. Ο Δανός έχει βρεθεί ξανά στη χώρα μας, για να σφυρίξει αγώνα Σούπερ Λιγκ και μάλιστα… εξυγιαντικό ντέρμπι, ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, τη σεζόν 2018-19.

Το μόνο που πέτυχε ήταν η αποβολή του Ζαμπά στο 72', στα υπόλοιπα είναι αμφίβολο αν καταλάβαινε τι έκανε. Το πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ (2') δεν έπρεπε να μετρήσει επειδή υπάρχει επιθετικό φάουλ του Μάτος στον Κολοβέτσιο, όταν οι δύο τους διεκδικούν τη μπάλα και πριν αυτή καταλήξει στον σκόρερ Μαουρίτσιο. Ο πρώτος έριξε αγκωνιά στο πρόσωπο του αντιπάλου του.

Στο 7' θα μπορούσε να αποβάλει τον Μαυρομάτη για σκληρό μαρκάρισμα. Στο 32' έπρεπε να δείξει από μια κίτρινη στον Κολοβέτσιο και στον Άκπομ. Παράλληλα, στην ίδια φάση, έπρεπε σφυρίξει είτε το επιθετικό φάουλ που έκανε ο Κολοβέτσιος στον Ακπόμ, όταν ο Διούδης μπλόκαρε τη μπάλα ή το πέναλτι στον Άκπομ από τον Κολοβέτσιο (σ.σ. σπώξιμο).

Τέσσερα λάθη σε ίδια φάση δεν έκανε ούτε Έλληνας διαιτητής! Επίσης, υπάρχει και αποβολή του Ινσούα που ο Κέλετ δεν έκανε!

Ο Γιάκομπ Κέλετ έχει συμπατριώτες του βοηθούς, τους Χούμελγκααρντ, Σόρενσεν, 4ο τον Κουμπαράκη και στο VAR τον επίσης Δανό Πούτρος, με τον Πετρόπουλο.

Ο Κέλετ δεν έχει βρεθεί ξανά, μέχρι στιγμής, στον δρόμο του Ολυμπιακού και αυτό θα συμβεί για πρώτη φορά.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ