ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Αθώος ο Μαρινάκης, κατέπεσε η σκευωρία!

Αθώος ο Μαρινάκης, κατέπεσε η σκευωρία!

Είναι γεγονός! Αδιαμφισβήτητο και ιστορικό! Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανακηρύχθηκε,  σήμερα Πέμπτη 28/1, ΑΘΩΟΣ, από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, για την πολύκροτη υπόθεση των «28», η οποία διήρκεσε μία εξαετία! Μετά από συνεδρίαση η οποία διήρκεσε μόλις μερικά λεπτά, η Πρόεδρος Αριστέα Τσαμαδιά ανακοίνωσε ότι το Δικαστήριο κηρύσσει ομόφωνα αθώους όλους τους κατηγορούμενους. Χωρίς αστερίσκους.

Το δικαστήριο έκρινε, με βάση την ανάλυση και μελέτη των στοιχείων της έρευνας, αλλά και έπειτα από την κατάθεση των μαρτύρων (και τις αντιφάσεις στις οποίες υπέπεσαν) και από την κατάρριψη του προανακριτικού πορίσματος, από τους δικηγόρους των κατηγορουμένων, ότι πρέπει να απορρίψει όλες τις κατηγορίες. Πάει και αυτό το παραμύθι τους! Πάει και αυτή η σκευωρία! Τεράστια δικαίωση για τον ηγέτη του Ολυμπιακού, ο οποίος έχει υπομείνει ένα ανηλεή και ατελείωτο πόλεμο!

Το όνομα του ηγέτη του Ολυμπιακού λοιδορήθηκε και γύρω από αυτή την υπόθεση χτίστηκε ένας ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ, ο οποίος πλέον είναι… σκόνη και θρύψαλα! Η υπόθεση, πλέον, έκλεισε οριστικά και αμετάκλητα… Όσο σπίλωσαν συνειδήσεις και ανθρώπους, εκείνοι που την εμπνεύστηκαν, το έκαναν. Ως εδώ…

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ