ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Το πρωτάθλημα, κύριοι, τελείωσε…»

«Το πρωτάθλημα, κύριοι, τελείωσε…»

Δύο ματς, όλη η… χρονιά! Με 2Χ3 στις προσεχείς δύο αγωνιστικές, το 46ο μπορεί να έρθει στο… σπίτι του. Εκεί όπου ανήκει. Και εκεί όπου αξίζει να βρίσκεται! Ο Θρύλος του ελληνικού ποδοσφαίρου έχει μπροστά του δύο δύσκολα ματς, απέναντι σε Ατρόμητο και ΠΑΟΚ. Το ένα εκτός έδρας, στο Περιστέρι, το άλλο στο σπίτι του, μέσα στο Καραϊσκάκη! Ματς τα οποία θέλει να πάρει, όχι μόνο γιατί… έτσι πρέπει. Αλλά γιατί τα δύο αυτά ματς μπορούν να τον κάνουν να… αγκαλιάσει τον τίτλο του πρωταθλητή!

Αρχής γενομένης από το ματς της Κυριακής (15:00, θυμίζουμε) στο Περιστέρι. Πολύ, πολύ δύσκολο ματς. Με μία καλή ομάδα, η οποία δεν είναι καλή, απλώς στα λόγια. Αλλά στις πράξεις. Έκανε… κηδείες στους «εξυγιαντές» και τους έδειξε πόσο… λίγοι είναι. Ο Ολυμπιακός, βέβαια, δεν είναι στο ίδιο επίπεδο, με τους άλλους. Αλλά δεν παύει, παραδοσιακά, να δυσκολεύεται, στο Περιστέρι και να πρέπει να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια, για να φύγει, από εκεί, νικητής. Αν το κάνει, όμως, θα έχει κάνει ένα τεράστιο βήμα, προς τον τίτλο, εκεί όπου οι άλλοι… δεν έκαναν!

Ακολουθεί το ματς με την ομάδα της… «εξυγίανσης». Το αγαπημένο παιδί του «συστήματος», το οποίος εδώ και χρόνια… κουμαντάρει το ελληνικό ποδόσφαιρο! Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο σπίτι του, μέσα στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Και το μόνο που έχει να κάνει, είναι να του δείξει ότι… εδώ είναι Πειραιάς! Μπορεί στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ να κατάφερε να αποσπάσει μια ισοπαλία, από τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος, Ολυμπιακό, αλλά στο Καραϊσκάκη… δεν γλιτώνει.

Ο Ολυμπιακός, με μια δεύτερη συνεχόμενη νίκη, επί του ΠΑΟΚ, μετά από μία επί του Ατρόμητου, θα έχει στείλει το πιο σοβαρό και ηχηρό μήνυμα, προς την «εξυγίανση», το οποίο θα περιγράφεται, με λίγες, αλλά σημαντικές λέξεις: «Το πρωτάθλημα, κύριοι, τελείωσε…»

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ