Το πρώτο βήμα για το φετινό νταμπλ! (photo)

Εδώ είναι, λοιπόν, το πρώτο βήμα, για το φετινό νταμπλ! Το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του φετινού Κυπέλλου Ελλάδας, ως συνέχεια στο περσινό, με αντίπαλο την ΑΕΚ, στον… φετινό (;…) τελικό!
Στα… σοβαρά τώρα, αφού ο Ολυμπιακός δεν έχει σχέση με όλα τα τραγελαφικά, τα οποία έγιναν, γύρω από τον τελικό του Κυπέλλου της αγωνιστικής περιόδου 2019-20, απόψε στις 19:30, η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς κάνει απόψε την πρώτη του κίνηση, για το φετινό νταμπλ και το φετινό Κύπελλο, το οποίο, όπως και το πρωτάθλημα, θέλει να κατακτήσει. Ο Θρύλος παίζει στην έδρα του Παναιτωλικού, επιστρέφοντας εκεί, λίγες ημέρες μετά το ματς πρωταθλήματος, το οποίο κέρδισε, έστω και δύσκολα.
Αυτό το ματς θα είναι διαφορετικό, βεβαίως, με αρκετές αλλαγές από πλευράς Θρύλου, αλλά όχι και σε επίπεδο… νοοτροπίας. Ψυχολογίας. Θέλησης. Ο Ολυμπιακός, αν και αλλαγμένος, όπως αναμένεται να είναι, απόψε το βράδυ, κατεβαίνει το γήπεδο του Παναιτωλικού για να κάνει ένα -και μόνο- πράγμα: Να νικήσει. Να βάλει το πρώτο λιθαράκι, για να πάει -αρχικά- στους «8» και στη συνέχεια πιο ψηλά και πιο πέρα.
Πάμε, λοιπόν, να αρχίσουμε και στο Κύπελλο, όπως πρέπει. Να μπούμε με το δεξί και σε αυτό τον θεσμό και να κυνηγήσουμε αυτό που μας αξίζει: Το νταμπλ της αγωνιστικής περιόδου 2020-21!
???? MATCHDAY
— Olympiacos FC (45????) (@olympiacosfc) January 20, 2021
⚽️ Panetolikos FC vs Olympiacos FC
???? #GreekCup
???? Panetolikos Stadium, 19:30 ????????
???? #PANOLY
#Olympiacos #Matchday #Football #Legend pic.twitter.com/qHy13Wj2zw