ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ακόμα καλύτερος στο δεύτερο γύρο!

Ακόμα καλύτερος στο δεύτερο γύρο!

Ο Θρύλος έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, αφού όχι μόνο βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, αλλά έχει και διαφορά «ασφαλείας» από τους διώκτες του. Μέχρι στιγμής η ομάδα έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία με το αποκορύφωμα να είναι οι καλές εμφανίσεις τον τελευταίο μήνα στο πρωτάθλημα.

Τα πολλά τέρματα που σημείωσε του έδωσαν αυτοπεποίθηση και κίνητρο για μία ακόμα καλύτερη συνέχεια στον δεύτερο γύρο. Αυτός είναι ο στόχος και του Πέδρο Μαρτίνς, να δει τον Ολυμπιακό ακόμα καλύτερο μετά την διακοπή και να καθαρίσει όσο πιο γρήγορα γίνεται το πρωτάθλημα.

Γιατί όπως καταλαβαίνει κανείς αν έχει καταφέρει να πάρει μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο στην κανονική διάρκεια, τα Play-Off θα είναι διαδικαστικού χαρακτήρα. Φυσικά αυτό δεν σημαίνει πως θα επαναπαυθεί, όμως θα έχει ένα μεγάλο «μαξιλάρι».

Αυτή τη στιγμή οι παίκτες βρίσκονται σε άδεια και όταν επιστρέψουν θα στρωθούν και πάλι στη δουλειά για να κατακτήσουν το πρωτάθλημα και να φτάσουν όσο πιο ψηλά μπορούν στην Ευρώπη.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ