ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Το άξιζαν, το κέρδισαν!

Το άξιζαν, το κέρδισαν!

Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη. Δικαιότατο, για την ακρίβεια! Ο Ολυμπιακός επιβραβεύει τους τρεις Αφρικανούς του, Μπα, Σισέ, Καμαρά, με νέο συμβόλαιο! Τρεις ποδοσφαιριστές, οι οποίοι από την ώρα που ήρθαν στον Θρύλο, μέχρι και σήμερα, έχουν κάνει άλματα προόδου, εκτινάσσοντας το ταλέντο τους, αλλά και την χρηματιστηριακή τους αξία! Ο Ολυμπιακός δεν τους αφήνει έτσι, τους επιβραβεύει με νέο συμβόλαιο και, πλέον, περιμένει από εκείνους, να το πάνε, στο… επόμενο επίπεδο!

Ο Θρύλος έχει αλλάξει ριζικά το στιλ με το οποίο κάνει μεταγραφές. Ποντάρει στο ταλέντο, δεν φοβάται να ρισκάρει, έχει ανοίξει τα μάτια του περισσότερο, σε αγορές, τις οποίες παλαιότερα δεν κοίταζε… Νιώθει την άνεση και την ασφάλεια, να επενδύει σε παίκτες, όπως οι τρεις Αφρικανοί, οι οποίοι έδειξαν, με την πάροδο του χρόνου, ότι μπορούν να… εκτιναχθούν!

Η ανταμοιβή τους είναι, τώρα, το νέο συμβόλαιο, στον Θρύλο και ενώ ήδη η Ευρώπη… παρακολουθεί στενά. Και τους τρεις! Ο Ολυμπιακός παίζει έξυπνα. Παίζει σωστά. Κινείται όπως πρέπει, για να μπορέσει να πάρει από τις μεταγραφές του καλύτερο δυνατό. Αγωνιστικά, πρώτα και στη συνέχεια, οικονομικά, εάν προκύψει πώληση. ΕΤΣΙ «παίζουν μπάλα» οι μεγάλες ομάδες…

Και οι τρεις Αφρικανοί, Καμαρά, Σισέ, Μπα, ξέρουν ότι είναι ΗΔΗ σε μεγάλη ομάδα. Γι’ αυτό και επιβραβεύονται…

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ