ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Όπως και να είμαστε, εσείς θα… γονατίζετε!

Όπως και να είμαστε, εσείς θα… γονατίζετε!

Όλα παίζουν ρόλο στη ζωή. Και οι συγκυρίες και το πως αυτές διαμορφώνουν τις καταστάσεις. Ο Ολυμπιακός κατέβηκε να παίξει ένα ντέρμπι «αιωνίων»… μισός. Με πολλές απουσίες και με προβλήματα, μέχρι και την ύστατη ώρα. Την ύστατη στιγμή.

Κατάλαβε πως πάει το πράγμα, κατάλαβε ότι ίσως κάποια στιγμή μείνει από δυνάμεις και έτσι έκανε το αυτονόητο: Φόρτσαρε στο πρώτο μέρος, πήρε το προβάδισμα που εδικαιούτο (και ίσως εδικαιούτο και μεγαλύτερο) και στη συνέχεια έκανε… διαχείριση.

Μπορεί να έπαιξε με τη… φωτιά, δίνοντας στον Παναθηναϊκό το δικαίωμα να πιστέψει ότι μπορεί να κάνει ανατροπή, αλλά στο τέλος της μέρας, του έδωσε ένα καλό μάθημα: «Όπως και να είμαστε, εσείς θα… γονατίζετε!», του είπε. Γιατί είναι τόσο χαώδης η διαφορά που ακόμη και… μισός ο Ολυμπιακός, έκανε τον ΠΑΟ να φαίνεται… χωριό.

Η εικόνα του πρώτου μέρους απέχει από την εικόνα του δευτέρου, αλλά αυτό είναι φυσιολογικό. Λιγάκι ο εφησυχασμός του πόσο εύκολα ο Ολυμπιακός έκανε τον ΠΑΟ και μην περνάει… τη σέντρα. Λιγάκι οι αλλαγές που κοστίζουν σε «χημεία». Λιγάκι η κόπωση, από εκείνους που έχουν παίξει πολύ, ή και από εκείνους που έχουν παίξει πολύ λίγο, έως τώρα στη σεζόν. Όλα έπαιξαν ρόλο, στο δεύτερο μέρος και ο Ολυμπιακός ήταν πιο παθητικός, σε σχέση με το πρώτο.

Αλλά, ρε παιδί μου, τι διαφορά είναι αυτή… Πως φάνηκε, μέσα στο χορτάρι… Μια ομάδα να πασχίζει να ανεβάσει στροφές (στο δεύτερο μέρος), απέναντι σε μία ομάδα… μισή, κουρασμένη και με έλλειψη συνοχής, λόγω αλλαγών… Πάλευαν και… δεν μπορούσαν. Και έτσι η απόδειξη του τίτλου ήρθε, ως… χαστούκι, στα «πράσινα» μάγουλα. ΟΠΩΣ και να είμαστε… Εσείς θα προσκυνάτε!

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ