ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Τι κάνει ο άνθρωπος…!!

Τι κάνει ο άνθρωπος…!!

Μιλάμε για έναν άνθρωπο… «άρρωστο» με τον Ολυμπιακό. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ζει και αναπνέει για την ομάδα και με τα πριμ που ανακοίνωσε σήμερα, στους αρχηγούς, έδειξε ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει, είναι να βλέπει την ομάδα του να κερδίζει και να παίρνει μεγάλες προκρίσεις! Τη μία, πίσω από την άλλη! Έτσι, ανήμερα της πρεμιέρας του Θρύλου, στο εφετινό Champions League, ο ηγέτης του Ολυμπιακού συναντήθηκε με τους αρχηγούς και τους ανακοίνωσε τα πριμ, για νίκες και προκρίσεις, στους «16» ή στο Europa League. Και τα ποσά, απλά… δεν υπάρχουν!

Αναλυτικά:

  • Πριμ 1 εκ. ευρώ, για κάθε νίκη που θα κάνουν στον όμιλο του Champions League, το οποίο θα μοιραστούν όλοι οι παίκτες!
  • Πριμ 3 εκ. ευρώ, το οποίο θα μοιραστούν όλοι οι παίκτες, εφόσον προκριθούν στους «16» της διοργάνωσης.
  • Πριμ 1,5 εκ. ευρώ, το οποίο θα μοιραστούν όλοι οι παίκτες, εφόσον προκριθούν στο Europa League, τερματίζοντας τρίτοι στον όμιλο.

Οι ποδοσφαιριστές νόμιζαν, αρχικά, όταν οι αρχηγοί τους μετέφεραν την ανακοίνωση του κ. Μαρινάκη, ότι… δεν άκουσαν καλά. Και όμως, όταν συνειδητοποίησαν επακριβώς, όλα όσα τους μετέφεραν οι αρχηγοί… τα έχασαν. Και πέταξαν από τη χαρά τους.

Κίνητρο, για να παίξεις στο Champions League είναι, υπέρ-αρκετό, η ίδια η συμμετοχή. Αλλά η πιθανότητα να προσθέσουν στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς ακόμη περισσότερα χρήματα, με νίκες και προκρίσεις, κάνει τους παίκτες να τονώνονται σίγουρα, ακόμη περισσότερο! Δεν υπάρχουν αυτά που κάνει ο άνθρωπος… Δεν υπάρχουν αυτά που κάνει ο Μαρινάκης!

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ