ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ο Φαν’τ Σιπ… μελετάει Μαρτίνς;

Ο Φαν’τ Σιπ… μελετάει Μαρτίνς;

Ο σχολιασμός του κ. Φαν’τ Σιπ, για το πως διαχειρίζεται ο Ολυμπιακός και ο Μαρτίνς το ρόστερ του, ήταν… απαραίτητος, για να δικαιολογήσει ο προπονητής της Εθνικής, αυτό που είδε ΟΛΗ η Ελλάδα, ότι έπρεπε να δοκιμάσει, τουλάχιστον, χθες; Δηλαδή στην Εθνική του Φαν’τ Σιπ παίζουν μόνο όσοι είναι σε… απόλυτο αγωνιστικό ρυθμό και έχουν το ένα 90λεπτο, μετά το άλλο…;

Ή μήπως ήθελε, απλώς, ο Τζον Φαν’τ Σιπ, να μας πει ότι είναι… θαυμαστής του Μαρτίνς και ότι τον μελετάει ενδελεχώς. Πολλοί είναι εκείνοι που θέλουν να ξεπεράσουν αυτούς που… θαυμάζουν, οπότε ίσως ήθελε ο Τζον Φαν’τ Σιπ να μας πει ότι θαυμάζει τον Μαρτίνς, δίνοντάς του… οδηγίες, για το πως θα διαχειρίζεται το ρόστερ του.

Και εν πάση περιπτώσει, το ίδιο ρόστερ έχουν στα χέρια τους οι δύο; Ή μήπως είναι τόσο πιο… φορμαρισμένοι, οι παίκτες που παίζουν στην 11άδα, αντί του Φορτούνη; Μήπως η Εθνική έπαιξε (και) χθες… μπαλάρα και δεν το πήραμε… πρέφα;

Για να μην το κουράζουμε. Ο Φαν’τ Σιπ μπορεί να διαλέγει όποια 11άδα θέλει και δεν θα του πούμε εμείς, ή οποιοσδήποτε άλλος, ποιον να βάζει. Αλλά θα κρίνεται, όπως κρίνονται όλοι, για τις επιλογές, ή για τις μη επιλογές τους.

Τόσο… απλό. Και το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Πέδρο Μαρτίνς δεν… χρειάζεται συμβουλές, για να δουλέψει με το ρόστερ του, όπως εκείνος κρίνει καλύτερα.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ