ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

"Να παίξω στο Champions League"

Η χρονιά δεν πήγε όπως θα την περίμενε ο Μοχάμεντ Μπεν. Ο τραυματισμός του στο φινάλε της περιόδου 2014-15 ήταν αρκετά σοβαρός, τον κράτησε καιρό μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να πάρει τις ευκαιρίες που θα περίμενε στον Ολυμπιακό. Στο δεύτερο μισό της σεζόν, που ολοκληρώνεται σε μερικά 24ωρα για το Θρύλο, πήγε δανεικός στο Λεβαδειακό, πήρε χρόνο συμμετοχής και παιχνίδια στα πόδια του και έδειξε καλά στοιχεία.

Ο Γάλλος επιθετικός μίλησε στην ιστοσελίδα "Letelegramme" και αναφέρθηκε στον Ολυμπιακό και το όνειρό του για το Champions League. Με τον Μπεν να επισημαίνει πως "Όταν έπαιζα στη Βέροια υπήρχε ενδιαφέρον από την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, όμως εγώ προτίμησα τον Ολυμπιακό. Πάντα αυτός ήταν ο στόχος μου όταν ήρθα στην Ελλάδα να παίξω, να παίξω με μία μεγάλη ομάδα στην Ευρώπη".

Και συνέχισε, εξηγώντας ότι "Είχα υπογράψει στον Ολυμπιακό από τον Ιανουάριο του 2015, αλλά λίγο πριν τελειώσει η σεζόν έπαθα ζημιά στους χιαστούς. Έμεινα στην ομάδα για να αναρρώσω κι έζησα από κοντά, μέσα από τα αποδυτήρια την ατμόσφαιρα των αγώνων του Champions League. Θέλω να παίξω σε αυτή τη διοργάνωση".

Κατέληξε, υπογραμμίζοντας πως "Μόλις έγινα καλά κι αφού μίλησα με τον πρόεδρο και τον προπονητή, αποφασίσαμε να πάω δανεικός για να πάρω παιχνίδια στα πόδια μου και να επιστρέψω δυνατός στον Ολυμπιακό. Ήθελαν να επανέλθω στο επίπεδο μου και πιστεύουν σε μένα. Γι' αυτό δεν μπήκε οψιόν αγοράς στο συμβόλαιο με τον Λεβαδειακό".

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Γκολ ο Μπεν

    Γκολ ο Μπεν

    Ο Γάλλος σκόραρε για τον Λεβαδειακό, στο 2-2 με την Ξάνθη στα Πηγάδια. Βασικός και ο Γούτας για την Skoda.

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ