ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Τα πάντα για τον τίτλο!

Τα πάντα για τον τίτλο!

Πάμε για το 46. Το έχουμε συνειδητοποιήσει; Έχουμε συνειδητοποιήσει όλοι το μέγεθος αυτής της ομάδας; Σε σχέση με τον… ανταγωνισμό της, είναι, όχι απλώς σε άλλο επίπεδο, αλλά σε… δυσθεώρητα ύψη. Δεν τους βλέπει και δεν τον βλέπουν… ούτε με κιάλια… Και όμως. Όλη αυτή η δυναμική, όλη αυτή η τεράστια, χαώδης θα λέγαμε, διαφορά, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τους αντιπάλους του, προέρχεται, κυρίως, από αυτή τη συνθήκη: Την χαώδη διαφορά σε τίτλους… Ο Ολυμπιακός είναι στην κορυφή και οι άλλοι… στους πρόποδες.

Και για τον λόγο αυτό, δεν… σνομπάρουμε ΠΟΤΕ το πρωτάθλημα. Δεν… κάνουμε rotation και… δοκιμές, στα ματς πρωταθλήματος. Πρώτος από όλους το ξέρει ο Μαρτίνς. Και δεν περιμένουμε, απόψε, κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, να δούμε… 11άδα πειραματική.

Νο1 στόχος του Ολυμπιακού, του Βαγγέλη Μαρινάκη, του Πέδρο Μαρτίνς, των οπαδών του Θρύλου και όλων όσοι δουλεύουν, για το καλό της ομάδας, είναι ΠΑΝΤΟΤΕ το πρωτάθλημα. Με αυτό, με την προσθήκη, δηλαδή, τίτλων, στο παλμαρέ, ισχυροποιείται ακόμη περισσότερο ο Σϋλλογος. Και οι επιτυχίες του, τον μεγαλώνουν, ολοένα και περισσότερο. Πρωτάθλημα, Κύπελλο, κατ’ επέκταση και νταμπλ. Με αυτά ως άξονα, προχωράμε κάθε σεζόν. Και στοχεύουμε, παράλληλα, στην ευρωπαϊκή μας άνοδο. Γιατί μόνο εμείς δείχνουμε ότι μπορούμε…!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ