ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Θρύλε, τα αστέρια περιμένουν! (photos)

Θρύλε, τα αστέρια περιμένουν! (photos)

Μαθημένος ο Ολυμπιακός από αυτά. Μαθημένος από τις προκλήσεις και από τις δυσκολίες και από τις μεγάλες ευρωπαϊκές βραδιές. Όπως η αποψινή! Ο Θρύλος, στις 22:00 υποδέχεται την Ομόνοια στο Καραϊσκάκη και είναι έτοιμος να γράψει, εκ νέου, ιστορία, κάνοντας το πρώτο από τα δύο βήματα, για να βρεθεί στη φάση των ομίλων του Champions League.

Το έχει κάνει ξανά και ξανά και ξανά στο παρελθόν. Έχει δώσει το παρών εκεί όπου άλλοι, νεόκοποι πρωταθλητές δεν έχουν ποτέ ξανά βρεθεί… Και θέλει, απόψε, να το κάνει ξανά και να δείξει τον δρόμο. Τον δρόμο που εκείνος χάραξε. Τον δρόμο τον οποίο ο ίδιος έχει διαβεί. Ακόμη και πέρυσι, από το μονοπάτι των μη πρωταθλητών!

Η αποτελεσματικότητα και η συγκέντρωση είναι τα στοιχεία που μπορούν να τον κάνουν απόψε να ξεχωρίσει και να πάρει ένα καλό, «καθαρό» σκορ πρόκρισης. Υπάρχει πάντα και το δεύτερο παιχνίδι και τίποτα δεν θα κριθεί, οριστικά, απόψε. Αλλά η αποψινή, πρώτη μάχη στο Καραϊσκάκη, δίνει τη δυνατότητα στον Ολυμπιακό να προχωρήσει δυνατά, προς τη ρεβάνς. Και από εκεί, προς τα αστέρια!

Πάμε, λοιπόν, στο κάστρο μας, να κάνουμε το πρώτο βήμα πρόκρισης, προς τα αστέρια! Προς τη δόξα. Προς το Champions League!

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ