ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Σε ρυθμό… Πέπε!

Σε ρυθμό… Πέπε!

Στην τελική ευθεία μπαίνει το θέμα της απόκτησης του Πέπε Ροντρίγκες, από τον Ολυμπιακό! Ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος ως γνωστόν αναμένεται το βράδυ (στις 21:30) στην Αθήνα, θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις, θα συζητήσει τα τελευταία δεδομένα, αναφορικά με τη μεταγραφή του, στον Ολυμπιακό και θα βάλει τις υπογραφές στο νέο του συμβόλαιο. Έτσι, ο Ολυμπιακός θα ολοκληρώσει τη μεταγραφή ενός τρομερά ποιοτικού ποδοσφαιριστή, στον άξονα.

Οι άνθρωποι των Πειραιωτών δεν άφησαν το θέμα Γκιλιέρμε να περάσει έτσι. Κινήθηκαν άμεσα, επιδεικνύοντας τρομερή προνοητικότητα και όχι απλώς καλύπτουν το κενό του, με τον Πέπε, αλλά και κάτι παραπάνω! Προσθέτουν έναν τρομερό μέσο, με στοιχεία τα οποία ο Μαρτίνς θέλει στον άξονα, για το παιχνίδι της ομάδας του. Πάσα, μακρινή μεταβίβαση, ηγετική παρουσία στα χαφ, με έλεγχο του ρυθμού. Βοήθεια στην ανάπτυξη, μοίρασμα της μπάλας και δημιουργία κινδύνου, στην αντίπαλη περιοχή, όταν αυτό είναι εφικτό.

Ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει τη μεταγραφή του παικταρά Πέπε και προχωράει. Ο σχεδιασμός δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί, αλλά είναι σε πλήρη εξέλιξη και έτσι οι άνθρωποι του Θρύλου συνεχίζουν τις προσπάθειες, για να ενισχύσουν το ρόστερ του Μαρτίνς.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ