ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Η Αλ Σαντ ήρθε, ο Πέπε… έρχεται

Η Αλ Σαντ ήρθε, ο Πέπε… έρχεται

Ρυθμιστής των επόμενων ενεργειών του Ολυμπιακού, στο μεταγραφικό παζάρι, είναι αυτή τη στιγμή ο Γκιλιέρμε. Ο Βραζιλιάνος, ο οποίος δέθηκε δύο χρόνια στενά, με την ομάδα του Μαρτίνς, κοιτάζει ολοένα και πιο έντονα στην… Αραβία. Η Αλ Σαντ είναι εδώ, σύμφωνα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή και έτοιμη να διαπραγματευτεί, για να κάνει δικό της τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού.

Η πρόταση, την οποία φέρεται να έχει κάνει η ομάδα από το Κατάρ, μοιάζει αρκετά καλή, ώστε να αρχίσουν οι διαπραγματεύσεις, για την πώληση του Βραζιλιάνου. Έχουμε πει πολλές φορές, άλλωστε, ότι ο Ολυμπιακός ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΕΙ τους παίκτες του, αν οι προτάσεις δεν είναι ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ. Αν οι προτάσεις δεν είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ. Και η πρόταση της Αλ Σαντ, για τον Γκιλιέρμε, τείνει προς τα εκεί.

Όπως και να ‘χει, στον Ολυμπιακό έχουν έτοιμη τη λύση, για την περίπτωση κατά την οποία ο Γκιλιέρμε χαιρετήσει το Ρέντη. Ακούει στο όνομα Πέπε και οι επαφές έχουν ήδη αρχίσει, με την Γκιμαράες, για τον ποδοσφαιριστή. Ο Πορτογάλος είναι σε εξαιρετική ηλικία, υπερταλαντούχος και έτοιμος για το μεγάλο βήμα, στην κορυφαία ομάδα της Ελλάδας, από τη στιγμή που θα βρεθεί η χρυσή τομή με την ομάδα του.

Στον Ολυμπιακό δεν έμειναν με σταυρωμένα τα χέρια, όπως δεν μένουν σε καμία μεταγραφική περίπτωση, την οποία δουλεύουν. Και σύντομα θα έχουμε εξελίξεις και στο μέτωπο των χαφ…

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ