ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ξεφτίλα δίχως όριο…

Ξεφτίλα δίχως όριο…

Εκεί που λέμε «τι άλλο θα σκαρφιστούν», για να βάλουν εμπόδια στον Ολυμπιακό και να παρέχουν… πολύτιμο σέρβις, όπου χρειάζεται κάθε φορά, έρχονται από μόνοι τους, οι παράγοντες της «εξυγιαντικής» ΕΠΟ, να ρίξουν ακόμη πιο χαμηλά, την υπόληψη της ποδοσφαιρικής Ελλάδας, για την ομοσπονδία και τις πρακτικές της! Αυτή τη φορά, ο τελικός Κυπέλλου είναι ξανά στο προσκήνιο, αλλά… όχι καθαυτός, αλλά τα ρόστερ των ομάδων, που θα συμμετέχουν, σε αυτόν. Συγκεκριμένα, ο Διακοφώτης και η Επιτροπή Ιδιότητας και Μεταγραφών της ΕΠΟ, μπλοκάρουν την επέκταση των συμβολαίων των Αβραάμ, Τοροσίδη και Χασάν, ώστε να μην μπορούν εκείνοι να παίξουν στον τελικό!

Στις 16 Ιουνίου, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε πως τα συμβόλαια που έληγαν στις 30 Ιουνίου 2020, μπορούσαν να πάρουν παράταση, στην ισχύ τους, έως τις 31 Αυγούστου, λόγω της πανδημίας και της παράτασης της σεζόν. Στις 17 Αυγούστου, τώρα, ο Θρύλος προχώρησε στην παράταση των συμβολαίων των τριών προαναφερθέντων ποδοσφαιριστών του, όπως είχε δικαίωμα με βάση την απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής. Η Super League επικύρωσε κανονικά τα συμβόλαια και των τριών παικτών, τα απέστειλε στην ΕΠΟ και από τότε ο Διακοφώτης και η Επιτροπή του έχουν μπλοκάρει την επικύρωση της παράταση της διάρκειας των συμβολαίων! Χωρίς κανένα λόγο και χωρίς, φυσικά, να δικαιούται να κάνει κάτι τέτοιο!

Τι άλλο θα σκαρφιστούν, λοιπόν, για να πλήξουν τον Ολυμπιακό! Είναι δυνατόν, η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, να βρίσκει απέναντί της συνέχεια τέτοιες συμπεριφορές; Φυσικά η Διοίκηση του Θρύλου δεν θα το αφήσει έτσι αυτό και θα κινηθεί νομικά, για να προστατεύσει τα συμφέροντά της. Η πρωτοφανής αυτή μεθόδευση και η καθυστέρηση της επικύρωσης της επέκτασης των συμβολαίων των ποδοσφαιριστών, δεν μπορεί να έγινε… κατά λάθος!

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ