ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ολοταχώς για Πέπε

Ολοταχώς για Πέπε

Μεταξύ προετοιμασίας για τη νέα σεζόν, αλλά και προετοιμασίας για τον τελικό του Κυπέλλου και μία ακόμη κούπα, για τη σεζόν 2019-20, ο Ολυμπιακός καλείται να προχωρήσει και τις μεταγραφικές του υποθέσεις. Ο Θρύλος δεν μένει με σταυρωμένα χέρια και μπροστά στις εξελίξεις, οι οποίες δεν αποκλείεται να έρθουν, θα είναι έτοιμος και δεν θα περιμένει την τελευταία στιγμή, για να κινηθεί. Έτσι, προχωράει από τώρα, τις επαφές με την Γκιμαράες, για την απόκτηση του Πέπε.

Ο νεαρός μέσος μοιάζει ο ιδανικός αντικαταστάτης του Γκιλιέρμε, στον άξονα, ειδικά από τη στιγμή, κατά την οποία ο Βραζιλιάνος δείχνει να έχει περισσότερο το μυαλό του στο Κατάρ, παρά στο να ανανεώσει το συμβόλαιό του, με τον Θρύλο. Επειδή και αυτή η υπόθεση, όμως, δεν έχει ακόμη δει το τέλος της, όλα είναι ανοικτά.

Αυτή τη στιγμή φαίνεται να υπάρχει μία διαφορά, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Γκιμαράες, για τον 23χρονο Πέπε. Η οποία, όμως, δεν μοιάζει απίθανο να καλυφθεί. Η επιθυμία του ποδοσφαιριστή να έρθει στους πρωταθλητές Ελλάδας και να δουλέψει με τον Πέδρο Μαρτίνς έχοντας και την προοπτική του να παίξει Τσάμπιονς Λιγκ, μπορεί να παίξει καταλυτικό ρόλο, ώστε οι δύο πλευρές να καταφέρουν, πιο εύκολα, να βρουν τη «χρυσή τομή».

Ο Ολυμπιακός προχωράει τις διαπραγματεύσεις με την πορτογαλική ομάδα, ώστε να είναι έτοιμος, εάν προκύψει άμεσα αναχώρηση από τον άξονα, όπως φαίνεται ότι μπορεί να συμβεί, με τον Γκιλιέρμε.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ