ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Τον έχει… σε εγρήγορση!

Τον έχει… σε εγρήγορση!

Ο Γκιλιέρμε δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό, αυτή τη στιγμή. Ο Βραζιλιάνος φέρεται να εξετάζει τη δυνατότητα που του δίνεται να κάνει ένα νέο συμβόλαιο, στο Κατάρ, όπου, ως γνωστόν, το χρήμα ρέει σε τεράστιες ποσότητες. Για τον λόγο αυτό, ο Ολυμπιακός έχει έτοιμη την περίπτωση του Πέπε και περιμένει εάν θα χρειαστεί να… την ενεργοποιήσει.

Ο Ολυμπιακός δεν κάθεται με σταυρωμένα τα χέρια και δεν περιμένει να προκύψει το κενό, για να κινηθεί για την κάλυψή του. Έχει κάνει ήδη τις απαραίτητες επαφές, με την πλευρά του Πορτογάλου χαφ και, έτσι, σε περίπτωση κατά την οποία θα χρειαστεί να τον εντάξει στο δυναμικό του, δεν θα αρχίσει από το… «μηδέν», για να το πετύχει.

Στην ΠΑΕ έχουν κάνει ήδη ορισμένες διεργασίες, ενώ και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής φέρεται να είναι «ζεστός» για να μετακομίσει στο «λιμάνι». Έχει ψαχτεί και ο ίδιος, έχει ρωτήσει, για τον Ολυμπιακό και έτσι οι επαφές δεν αναδεικνύουν μονόπλευρο ενδιαφέρον, αλλά αμφίδρομο. Γεγονός το οποίο μπορεί να ωθήσει την υπόθεση σε αίσιο τέλος, εφόσον αυτό καταστεί αναγκαίο.

Με τα χαφ που έχει αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός, είναι καλυμμένος και με το παραπάνω. Επειδή, ωστόσο, το μεταγραφικό «παζάρι» διαρκώς κινείται και οι ανάγκες, οι οποίες μπορεί να προκύψουν, δεν είναι εύκολο να προβλεφθούν, ο Ολυμπιακός διαρκώς σκανάρει την αγορά. Έχει έτοιμες λύσεις, κάνει επαφές, προσεγγίζει παίκτες και ομάδες. Κάνει, εν γένει, αισθητή την παρουσία του.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ