ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Έλα να τα σαρώσουμε όλα!

Έλα να τα σαρώσουμε όλα!

Ημέρα… Ραφίνια, η σημερινή, για τον Ολυμπιακό! Ο παικταράς αναμένεται στις 16:00 να αφιχθεί στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και, τελειώνοντας με τα διαδικαστικά της μεταγραφής του, να γίνει -και επίσημα πλέον- κομμάτι της ιστορίας του μεγαλύτερου και πιο ένδοξου ελληνικού Συλλόγου!

Η ημέρα του ανήκει, το δίχως άλλο. Ένας παίκτης-ηγέτης, ένας παίκτης με την εμπειρία και την αξία να οδηγήσει τον Ολυμπιακό ακόμη πιο ψηλά. Ικανός να κάνει κουμάντο στο γήπεδο, αλλά και εκτός αυτού, να καθοδηγήσει, να εμπνεύσει, να τονώσει και να ωθήσει! Συμπαίκτες, προπονητές, άπαντες!

Βάζοντας έναν ποδοσφαιριστή όπως ο Ραφίνια, δίπλα στον Βαλμπουενά, στα αποδυτήρια, ο Θρύλος κερδίζει, πέρα από τη δεδομένη αξία και την -επίσης δεδομένη- εμπειρία, σε ηγετικά προσόντα. Σε έμπνευση, σε καθοδήγηση, για τους νεότερους και πιο άπειρους ποδοσφαιριστές του. Από τους οποίους δεν λείπει το ταλέντο…

Ο παικταράς Ραφίνια έρχεται, για να βοηθήσει την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, να προχωρήσει σε νέες υπερβάσεις. Σε νέα θαύματα. Σε νέες, μεγάλες διακρίσεις. Και να προσφέρει, όπως έκανε σε κάθε ομάδα, τη φανέλα των οποίων φόρεσε, μεγάλες στιγμές. Αξέχαστες, μοναδικές. Αυτά μπορεί να κάνει ένας ποδοσφαιριστής όπως ο Ραφίνια. Και για όλα αυτά έρχεται στον Ολυμπιακό…

Η σημερινή ημέρα, λοιπόν, του ανήκει και με το παραπάνω! Η οικογένεια του Ολυμπιακού τον υποδέχεται και ετοιμάζεται να τον καλωσορίσει, να τον κάνει κομμάτι της και να του δείξει τι σημαίνει ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ