ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Μόνο εκείνος τέτοιες υπερβάσεις…

Μόνο εκείνος τέτοιες υπερβάσεις…

Τι άλλο πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός, για να πειστεί και ο πλέον… δύσπιστος, ότι βρίσκεται 10 κλάσεις πάνω από τους αντιπάλους του…; Ο Θρύλος του ελληνικού ποδοσφαίρου πουλάει παίκτες σε μεγαθήρια, προσπαθεί να πάρει παίκτες, οι οποίοι έχουν παίξει σε μεγαθήρια, με τεράστια αξία και ποιότητα και την ίδια ώρα, οι ανταγωνιστές του... κοιτούν.

Μόνο ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει τέτοιες υπερβάσεις. Μόνο ο Ολυμπιακός του Βαγγέλη Μαρινάκη. Τα ποσά για τον Ραφίνια είναι… εξωπραγματικά για την Ελλάδα. Πόσο μάλλον για την Ελλάδα του… κορονοϊού. Το Foxsports, το οποίο μετέδιδε ρεπορτάζ του Radio 98 FM στην Βραζιλία, έκανε λόγο για 2,8 εκατομμύρια ευρώ (!) για κλειστό διετές συμβόλαιο! Και όμως, ο Ραφίνια φέρεται να θέλει… περισσότερα!

Άλλα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι υπάρχει όρος στο συμβόλαιο του Ραφίνια, με τον οποίο μπορεί να φύγει ως ελεύθερος, παρότι έχει συμβόλαιο με τη Φαλμένγκο… Ο Ολυμπιακός κυνηγάει μία υπόθεση, η οποία για τους… ανταγωνιστές του (ο Θεός να τους κάνει…) στην Ελλάδα, φαντάζει… όνειρο. Άπιαστο όνειρο… Μην σας κάνει τίποτα εντύπωση… Μόνο εκείνος μπορεί τέτοιες υπερβάσεις…

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ