ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Υπάρχουν εμπόδια, αλλά…

Υπάρχουν εμπόδια, αλλά…

Ο Ολυμπιακός παραμένει η μόνη ελληνική ομάδα, η οποία μπορεί να προσελκύει στη χώρα και στο ποδόσφαιρό μας, παίκτες όπως ο Ραφίνια. Παίκτες του βεληνεκούς και του επιπέδου, το μεγάλου Βραζιλιάνου μπακ. Ο Θρύλος έχει το στάτους και την οικονομική δυνατότητα να φέρει έναν τέτοιο παίκτη στην Ελλάδα και για αυτό το παλεύει! Μία περίπτωση, του Ραφίνια, η οποία είναι δύσκολη και σίγουρα δεν θα τελειώσει… έτσι απλά.

Από το οικονομικό σκέλος, μέχρι το γεγονός ότι ο Ραφίνια είναι υπερπολύτιμος, για την ομάδα του, την Φλαμένγκο, υπάρχουν εμπόδια στον δρόμο του Βραζιλιάνου, προς την Ελλάδα. Ο Ολυμπιακός έχει κάνει μεγάλη πρόταση, ο παίκτης ζητάει περισσότερα και οι συζητήσει συνεχίζονται, ώστε να βρεθεί η «χρυσή τομή».

Στο μεταξύ, ο Ραφίνια έπαιξε τα ξημερώματα ως αλλαγή, στην αναμέτρηση της Φλαμένγκο, με την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε. Ο Βραζιλιάνος δεν κατάφερε να αλλάξει την κακή εικόνα της ομάδας του, αν και το πάλεψε και έτσι εκείνη γνώρισε την ήττα με 3-0. Η συμμετοχή του, βέβαια, δείχνει ότι μόνο… παρατημένος δεν είναι από την Φλαμένγκο, αλλά κάθε άλλο. Και αυτό στέκεται επίσης στον δρόμο του Θρύλου.

Όπως και να ‘χει, ο Ολυμπιακός δεν έχει μόνο τον Ραφίνια στη λίστα του. Ίσα-ίσα, αυτό θα ήταν λάθος. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν περισσότερες λύσεις στο μυαλό τους, στις οποίες θα στραφούν, εάν του Ραφίνια δεν πάει όπως επιθυμούν. Μέχρι τότε, θα συνεχίσουν να παλεύουν για τον πρώτο στόχο τους, τον Βραζιλιάνο μπακ.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ