ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Λίβερπουλ, Νάπολι, Ατλέτικο… Άλλο επίπεδο πια

Λίβερπουλ, Νάπολι, Ατλέτικο… Άλλο επίπεδο πια

Οι ομάδες, οι οποίες καθημερινά αναφέρονται, στα ρεπορτάζ από το εξωτερικό και την Ελλάδα, ως υποψήφιες… νύφες, για ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού… ζαλίζουν. Τα ονόματά τους δείχνουν το επίπεδο, στο οποίο παίζει μπάλα, πλέον, ο Ολυμπιακός και οι… αντίπαλοι μπορούν μόνο να… ονειρεύονται. Αυτά που ο Ολυμπιακός κάνει πράξη.

Νάπολι, Άρσεναλ, Νιούκασλ, Ίντερ, Ατλέτικο Μαδρίτης… Λίβερπουλ. Τι να συζητάμε τώρα. Ο Ολυμπιακός έχει αλλάξει επίπεδο. Η Διοίκησή του έχει αλλάξει επίπεδο. Η ομάδα του έχει αλλάξει επίπεδο. Οι παίκτες του έχουν αλλάξει επίπεδο.

Όταν μεγαθήρια όπως τα παραπάνω στρέφονται στον Ολυμπιακό για να γεμίσουν το… «οπλοστάσιο» τους, τότε, αντιλαμβάνεται κανείς ότι… κάτι γίνεται καλά, εδώ στο λιμάνι. Και δεν είναι… τωρινό φαινόμενο. Ρέτσος, Μήτρογλου, Μανωλάς, Σάμαρης, Σιόβας, Τοροσίδης, πριν την επιστροφή του… Τόσοι και τόσοι παίκτες έπαιξαν στο εξωτερικό, σε μεγάλους συλλόγους και έκαναν το όνειρό τους πραγματικότητα, αγωνιζόμενοι στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Ο Ολυμπιακός έχει, στα χέρια του Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλάξει επίπεδο, πλέον. Παίζει μπάλα με άλλους… συνομιλητές, στα μεταγραφικά τραπέζια. Και για να πάρει, αλλά και για να δώσει παίκτες. Επίπεδα που οι άλλες ομάδες δεν πρόκειται να φτάσουν… ούτε σε 10 χρόνια…

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ