ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Αίσθηση!

Αίσθηση!

Όλος ο Ολυμπιακός ήταν εξαιρετικός στο Μολινό. Δεν έμοιαζε με… φτωχό συγγενή, ο οποίος πήγε στο Νησί, για να μη διασυρθεί… Έμοιαζε με κυρίαρχο, υποχρεώνοντας τη Γουλβς να κλειστεί και να περιοριστεί. Έκανε το παιχνίδι του, άγγιξε τα γκολ που θα του έδιναν και απευθείας την πρόκριση και… ανάγκασε την αγγλική ομάδα να παραδεχθεί ότι… της αρέσει το VAR. Το οποίο με λάθος απόφαση, έφτασε στο σημείο να διαμορφώσει, εντέλει, την υπόθεση πρόκριση.

Ο Ολυμπιακός ξεχώρισε, όμως μαζί του ξεχώρισε και ο Κώστας Τσιμίκας. Ο οποίος τράβηξε για ακόμη μία φορά, τα βλέμματα επάνω του. Ο Έλληνας ακραίος μπακ έκανε για ακόμη μία φορά ένα εξαιρετικό παιχνίδι και απέδειξε ότι αξίζει την προσοχή που λαμβάνει, από μεγάλες ομάδες του εξωτερικού. Μεταξύ αυτών και από την Αγγλία. Τον είδαν να αγωνίζεται ξανά, επί βρετανικού εδάφους. Μετά το γήπεδο της Τότεναμ και της Άρσεναλ και σε εκείνο της Γουλβς. Και δεν στάθηκε απλώς καλά. Ήταν εξαιρετικός.

Ο Τσιμίκας κατάφερε, για ακόμη μία φορά, να κάνει αίσθηση. Οι εξελίξεις αναμένεται να τρέξουν το αμέσως επόμενο διάστημα. Ο Ολυμπιακός αναμένει… χτύπο στην πόρτα του. Ο Τσιμίκας έδειξε ότι στο κορυφαίο επίπεδο, αυτό της Πρέμιερ Λιγκ, όχι απλώς στέκεται επάξια, αλλά… ανήκει σε αυτό. Μπορεί να κάνει όχι απλώς το βήμα παραπάνω, αλλά να εκτιναχθεί, παίζοντας σε ένα πρωτάθλημα όπως είναι η Αγγλία.

Η στιγμή του Τσιμίκα είναι τώρα. Ακόμη και αν η μεταγραφή δεν έρθει. Έχει το μομέντουμ. Ακόμη και αν παραμείνει στον Ολυμπιακό και συνεχίσει εδώ και τη νέα σεζόν. Θα παίξει ξανά στην Ευρώπη, θα έχει την ευκαιρία να δείξει ξανά και ξανά και ξανά την αξία του… Και αυτό μπορεί επίσης να τον εκτοξεύσει…!

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ