ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Αυτό είναι το επίπεδό του!

Αυτό είναι το επίπεδό του!

Όπως όλα δείχνουν, ο Ομάρ Ελαμπντελαουί θα αποτελέσει παρελθόν για τον Θρύλο. Ο Νορβηγός αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στη Γαλατασαράι και έτσι η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς και ο ίδιος ο Πορτογάλος, είναι αναγκασμένοι να προχωρήσουν τα σενάρια αντικατάστασής του. Το γεγονός ότι ως πρώτος στόχος του Ολυμπιακού, για αυτή τη δύσκολη θέση, προβάλλει αυτή τη στιγμή το όνομα του Ράφαελ Ντα Σίλβα, μόνο… τυχαίο δεν είναι. Και δείχνει τον ρυθμό στον οποίο κινείται η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα.

Την ώρα που το μεταγραφικό μέλλον των… ανταγωνιστών δείχνει… αβέβαιο, θολό και… σκοτεινό, στον Θρύλο στοχεύουν στο να ενισχύσουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ την ομάδα και να καλύψουν, όποιο κενό δημιουργηθεί, από πώληση, με ιδανικό τρόπο.

Αυτό είναι το επίπεδο του Ολυμπιακού. Αυτό είναι το επίπεδο της μεγαλύτερης ομάδας της χώρας, η οποία δεν έχει μικροπολιτικά συμφέροντα να προστατεύσει, προάγει το ποδόσφαιρο και την αγάπη για αυτό και προχωρά, στο μεταγραφικό παζάρι, για να ενισχυθεί και να πάει ακόμη πιο ψηλά!

Μπορεί η υπόθεση Ράφαελ, για τον Α ή τον Β λόγο, να μην έχει αίσιο τέλος. Ωστόσο, ο Θρύλος δείχνει ότι κρατά ψηλά τον πήχη. Ή μάλλον… τον ανεβάζει διαρκώς, στοχεύοντας ολοένα και πιο ψηλά και όχι παραμένοντας… στάσιμος, ή κάνοντας βήματα προς τα πίσω. Άλλωστε, ο ίδιος ο Βαγγέλης Μαρινάκης, δεν έκρυψε ποτέ ότι μεγάλος στόχος του είναι το να κάνει τον Ολυμπιακό κορυφαίο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο και -γιατί όχι;- να κατακτήσει και έναν ευρωπαϊκό τίτλο!

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ