ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Τι άλλο θα μας πουν οι άνθρωποι;

Τι άλλο θα μας πουν οι άνθρωποι;
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Η επιστήμη σηκώνει ψηλά τα χέρια της! Αυτή η Κυβέρνηση που έχει διαλύσει τα πάντα στη χώρα, που παραλίγο να φέρει το ποδοσφαιρικό GRexit, αυτή που διοργανώνει τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας χωρίς κόσμο, μας άφησε... άφωνους με τη σημερινή της ανακοίνωση! Αυτή από την πλευρά του υφυπουργείου Αθλητισμού. Και τι μας είπαν...

Ότι φταίει η ΕΠΟ που δεν οργάνωσε έγκαιρα τη διαδικασία για την παρουσία μαθητών στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Πώς δεν "έτρεξαν" εγκαίρως τις σχετικές διαδικασίας για να οργανώσουν την κατάσταση, μετά την υπουργική απόφαση της 15ης Απριλίου. Δηλαδή για το γεγονός ότι στο ΟΑΚΑ θα είναι μόνο 350 άτομα φταίει η Ομοσπονδία.

Η ανακοίνωση του υφυπουργείου Αθλητισμού αναφέρει ότι "Με αφορμή σειρά δημοσιευμάτων μερίδας του Τύπου, αναφορικά με το καθεστώς της διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού διευκρινίζει ότι στην Υπουργική Απόφαση της 15 ης Απριλίου 2016, προβλέπεται με σαφήνεια ότι "ο τελικός θα διεξαχθεί αποκλειστικά και μόνο παρουσία μαθητών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, δωρεάν". Κατόπιν τούτου καθίσταται προφανές και στον πλέον κακόπιστο ότι η απουσία μαθητών από τον τελικό οφείλεται αποκλειστικά στην αδυναμία της ΕΠΟ να οργανώσει έγκαιρα τις σχετικές διαδικασίες".

Μάλλον ο Σταύρος Κοντονής και οι συνεργάτες του ξέχασαν κάτι. Πως τις ημέρες του τελικού τα σχολεία είναι κλειστά! Πώς θα μπορούσε η ΕΠΟ να είχε οργανώσει ένα τέτοιο πλάνο, σε μια περίοδο που τα σχολεία είναι σε... αργία λόγω των Πασχαλινών διακοπών! Δηλαδή τι θα έκαναν από την Ομοσπονδία; Θα μάζευαν λίστες με τους μαθητές δύο-τρεις εβδομάδες πριν το ματς; Και θα είχαν και απουσιολόγιο στο ΟΑΚΑ να τσεκάρουν ποιοι πάνε στο γήπεδο; Να δουν ότι δεν θα είναι άλλοι μαθητές αντί άλλων. Και πώς θα έκαναν ταυτοποίηση στα παιδάκια; Έχουν όλα ταυτότητες για να γίνει ο... έλεγχος;

Είναι ξεκάθαρο πώς οι άνθρωποι θέλουν να ρίξουν αλλού τις ευθύνες, γιατί ξέρουν καλά ότι το δικό τους "σχέδιο" δεν θα μπορούσε να έχει θετική έκβαση. Από τη στιγμή που ο κόσμος τους καταλογίζει τόσα και τόσα, πρέπει να μετατοπίσουν τα... βάρη σε άλλους!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ