ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Τον... ακούν πολύ τον Ιβάν!

Τον... ακούν πολύ τον Ιβάν!

Μια από τις βασικές θέσεις του Ιβάν Σαββίδη ήταν, για να κατέβει στη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης", να οριστούν ξένοι διαιτητές για αυτό το ματς! Και όπως έγινε γνωστό σήμερα, στο περιθώριο της συνάντησης του Σταύρου Κοντονή με τον Γιώργο Γκιρτζίκη, τις θέσεις αυτές τις "υιοθετεί" και η Κυβέρνηση.

Διότι πριν από 10 ημέρες ο υφυπουργός Αθλητισμού έστειλε επιστολή στην Ομοσπονδία με την οποία ζητούσε να οριστεί ξένος ρέφερι στον τελικό του Κυπέλλου. Δηλαδή, δεν έχουν δική τους άποψη τα στελέχη του υφυπουργείου. Αλλά ακούν όσα λέει ο Σαββίδης.

Οι κινήσεις του έχουν ως... αφετηρία τα λεγόμενα και τα αιτήματα του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ! Γιατί κάτι ανάλογο συνέβη και στην ιστορία με την απόφαση για τους ημιτελικούς και τον τελικό κεκλεισμένων των θυρών. Πάρθηκε μια απόφαση που τη μοναδική ομάδα που δεν έπληξε είναι αυτή που ήταν υπαίτια για ό,τι ακολούθησε. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έκαναν επεισόδια στην Τούμπα και ο μοναδικός που δεν επλήγη από αυτή την ιστορία, ήταν ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ