ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

"Στον καθρέφτη θα δει τον υπεύθυνο της αγωνιστικής τραγωδίας"

Κοίτα να δεις... Τελικά δεν φταίει ο Ολυμπιακός και ο Βαγγέλης Μαρινάκης! Άλλο τι μας λένε τόσο καιρό από τον ΠΑΟΚ και το περιβάλλον του Ιβάν Σαββίδη. Διότι η ανακοίνωση 10 συνδέσμων με σαφείς αιχμές για τα λάθη του Σαββίδη περιγράφει την πραγματικότητα!

Πώς για όλα φταίει ο "ξεροκέφαλος μεγαλομέτοχος που νομίζει ότι είναι ο θεός δεν δέχεται κουβέντα και το αποτέλεσμα όλων αυτών..." Αυτή τη φράση χρησιμοποιούν οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας της Θεσσαλονίκης, όπως και "Αντί να παρεξηγιέται ακούγοντας πως ο ΠΑΟΚ θέλει πρόεδρο με αρχ..., καλά θα κάνει να κοιταχθεί στον καθρέφτη για να δει τον υπεύθυνο της διοικητικής και αγωνιστικής τραγωδίας των τελευταίων τεσσάρων ετών".

Δηλαδή τελικά φταίει ο Ρωσόφωνος επενδυτής για την αποτυχία και όχι κανείς άλλος! Άλλα μας έλεγαν τόσο καιρό, άλλα είπαν τώρα! Και δεν σταμάτησαν εκεί. Με μια ακόμα φράση που φανερώνει τον τρόπο που λειτουργεί το περιβάλλον του μεγαλομετόχους, αναφέροντας ότι "Το σύστημα ΠΑΟΚ κάνει πολύ καλά την δουλειά του, δουλοπρεπή ανθρωπάκια αποτελούν την αυλή του μεγαλομετόχου σιωπούν και δεν έχουν το σθένος να του πουν έστω και μια φορά όχι".

Τώρα η αποτυχία και το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα περιορισμένων δυνατοτήτων για να μην πούμε χωρίς δυνατότητες για να διεκδικήσει κάτι, παρά μόνο στα λόγια, "δένει" με την ακόλουθη φράση της ανακοίνωσης που αναφέρει πως "η ομάδα για την οποία είμαστε έτοιμοι να θυσιαστούμε και για την οποία κάποιοι πέθαναν στον δρόμο, κάνει αλλαγή στο 90 για να μην χάσει από τον Πλατανιά (τα κόκκαλα του Τσαρπανά τρίζουν)".

Οπότε μέσα σε μια ανακοίνωση τα είπαν όλα, τα "μαρτύρησαν" όλα και ουσιαστικά διέλυσαν το... άλλοθι της διοίκησης και του περιβάλλοντος του Ρωσόφωνου επενδυτή πώς για όλα φταίει το "σύστημα". Οι οπαδοί σου Ιβάν εσένα κατηγορούν και θεωρούν υπεύθυνο! Μήπως είναι αυτή η αλήθεια που αρνείστε να παραδεχθείτε;

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ