ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Πρόκριση με τα... τρία του Αναστό! (video)

Πρόκριση με τα... τρία του Αναστό! (video)

Πέρασαν 33 χρόνια από τη μέρα που ο Θρύλος έριξε μια... ξεγυρισμένη τεσσάρα στον "αιώνιο πελάτη", ΠΑΟ, στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ελλάδας εξασφαλίζοντας την πρόκρισή του στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Ήταν, σαν σήμερα, 13 Απριλίου του 1983 και ο Ολυμπιακός υποδεχόταν τους "πράσινους" στο στάδιο Καραϊσκάκη θέλοντας ν' ανατρέψει το εις βάρος του 1-0 από το α' ματς στη Λεωφόρο, στο πλαίσιο της φάσης των "16" της δεύτερης τη τάξει εγχώριας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο Βαγγέλης Κουσουλάκης με ωραίο σουτ στο 58' έφερε το ματς στα ίσα, με τις δύο ομάδες να οδηγούνται στην παράταση. Εκεί, μίλησε ο θρυλικός σκόρερ, Νίκος Αναστόπουλος...

Η παράταση ήταν παράσταση για έναν ρόλο, με τον "μουστάκια" να σκοράρει τρεις φορές και να διαμορφώνει το τελικό 4-0 προσυπογράφοντας τη σπουδαία πρόκριση του Ολυμπιακού στους "8" του Κυπέλλου!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Η γκολάρα του Αναστό με ΠΑΟΚ (video)

    Η γκολάρα του Αναστό με ΠΑΟΚ (video)

    Σαν σήμερα, πριν από 32 χρόνια (1984), ο Ολυμπιακός νικούσε τον ΠΑΟΚ στο στάδιο Καραϊσκάκη (1-0), με τον Νίκο Αναστόπουλο να σημειώνει -με ανάποδο ψαλίδι- ένα από τα ομορφότερα γκολ της καριέρας του

  • Με Αναστό για το τέταρτο σερί

    Με Αναστό για το τέταρτο σερί

    Με δύο γκολ του Νίκου Αναστόπουλου, ο Ολυμπιακός "κάρφωσε" τον ΠΑΟ, σαν σήμερα το 1983, για το πρωτάθλημα

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ