ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

"Ντροπή ένα GRexit!"

Στη μεγάλη αυτοπεποίθηση που αισθάνονται οι παίκτες του Ολυμπιακού "πίστωσε" ο Παϊτίμ Κασάμι τις συνεχόμενες νίκες των "ερυθρόλευκων" στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο 23χρονος διεθνής Ελβετός χαφ μίλησε στην κάμερα της Nova υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων ότι ενδεχόμενο GRexit θ' αποτελούσε ντροπή για όλους όσοι εμπλέκονται με το ελληνικό ποδόσφαιρο επισημαίνοντας ότι αυτός και οι συμπαίκτες του ονειρεύονται να παίξουν και τη νέα σεζόν στα ευρωπαϊκά "σαλόνια"...

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο Παϊτίμ Κασάμι:

- Για το αν υπάρχει κάποιο μυστικό για τη φανταστική πορεία του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα:

«Αυτή τη σεζόν έχουμε το ρεκόρ με τις περισσότερες νίκες και αυτό μας δίνει μεγάλη αυτοπεποίθηση, αυτό έκανε ακόμα ευκολότερα τα πράγματα για να παίρνουμε τις νίκες. Τα έχουμε καταφέρει μια χαρά μέχρι στιγμής και είμαστε χαρούμενοι που έχουμε κάνει αυτό το σερί και συνεχίζουμε για τα τελευταία δύο παιχνίδια».

- Για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και τη δύσκολη έδρα:

«Σε κάθε αγώνα ο αντίπαλός μας προσπαθεί να μας δυσκολέψει. Νομίζω πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας. Πρέπει να έχουμε αυτοπεποίθηση από τους προηγούμενους αγώνες. Είμαι σίγουρος πως αν το κάνουμε αυτό και όλοι μας είμαστε 100% συγκεντρωμένοι θα πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

- Για τα όνειρά του με τον Ολυμπιακό και το μέλλον του:

«Θέλω να πηγαίνω κάθε χρόνο και καλύτερα. Ελπίζω την επόμενη σεζόν να τα πάμε καλύτερα στην Ευρώπη απ’ ότι φέτος. Το να καταφέρει κάτι σημαντικό στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός, κάτι που δεν έχει καταφέρει, είναι το όνειρό μου. Και φυσικά να πάρουμε ό,τι διεκδικούμε στην Ελλάδα».

- Για το ενδεχόμενο GRexit και αν το σκέφτονται οι παίκτες:

«Το μοναδικό πράγμα που θέλουμε για την επόμενη χρονιά, είναι να παίξουμε στην Ευρώπη. Είναι πολύ σημαντικό για τους παίκτες και ελπίζω να μη πάει τίποτα στραβά. Πιστεύουμε όλα να πάνε καλά, γιατί διαφορετικά θα είναι ντροπή. Ελπίζω οι άνθρωποι που δουλεύουν πάνω σε αυτό ότι δεν θα έχουμε πρόβλημα».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ