ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Διεθνείς αναφορές για την προσφορά του Θρύλου

Διεθνείς αναφορές για την προσφορά του Θρύλου

Η προσφορά αλληλεγγύης του Ολυμπιακού και του προέδρου του, Βαγγέλη Μαρινάκη, στους πρόσφυγες και τους μετανάστες, οι οποίοι φιλοξενούνται προσωρινά στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους στο λιμάνι του Πειραιά, συνεχίζει -όπως είναι φυσικό- ν' απασχολεί τα διεθνή ΜΜΕ...

Αυτή τη φορά, ήταν σειρά του έγκριτου βαλκανικού πρακτορείου ειδήσεων, "Balcan.eu", το οποίο έκανε εκτενή αναφορά στην "ερυθρόλευκη σανίδα σωτηρίας"...

Τίτλος του εν λόγω ρεπορτάζ ήταν το "Ο Ολυμπιακός δείχνει αλληλεγγύη και ανθρωπιά".

Μεταξύ άλλων το ρεπορτάζ του "Balcan.eu" αναφέρει το εξής, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι έγινε ιδιαίτερη μνεία και στην πρόσφατη συνέντευξη του Βαγγέλη Μαρινάκη στο BBC:

«Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για το μεγαλύτερο λιμάνι στην Ελλάδα, η ομάδα του Πειραιά, ο Ολυμπιακός, με απόφαση του προέδρου της, Βαγγέλη Μαρινάκη, παρέχει βοήθεια προς τους πρόσφυγες, με τρόφιμα και ρούχα.

Από τις 4 Μαρτίου, όταν ο Ολυμπιακός άρχισε την παροχή βοήθειας προς τους πρόσφυγες, έχουν δοθεί περισσότερες από 65.000 μερίδες φαγητού από το εστιατόριο του «Γ. Καραϊσκάκης», με περίπου 3.200 μερίδες ημερησίως κατά μ.ο., και πάνω από 120.000 είδη ένδυσης (μπουφάν, μπλούζες, παντελόνια, εσώρουχα, κάλτσες, μπάλες, κ.λπ.)»

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ