ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Σεμπά, Ερνάνι χάρισαν ελπίδα!

Σεμπά, Ερνάνι χάρισαν ελπίδα!

Για 20ή ημέρα οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είναι στο πλευρό των προσφύγων που φιλοξενούνται στο λιμάνι του Πειραιά. Σήμερα, όμως, ήταν ακόμα πιο δύσκολη διότι οι καιρικές συνθήκες αποδείχθηκαν ένας "σκληρός" αντίπαλος. Δυνατός αέρας και η σκόνη από την Αφρική έχουν κάνει δύσκολη την κατάσταση... Πόσω δεν μάλλον στο λιμάνι που είναι ανοικτά και φυσάει από παντού!

Η "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ, όμως, για μια ακόμα ημέρα έκανε ό,τι μπορεί για να βοηθήσει αυτούς τους ανθρώπους, να τους προσφέρει ορισμένα πράγματα που εμείς θεωρούμε δεδομένα, αλλά για εκείνους δεν είναι. Με τους ποδοσφαιριστές των πρωταθλητών Ελλάδας να έχουν ενεργό ρόλο σε αυτή την προσπάθεια, σε αυτή τη δράση.

Μετά τους Τσόρι και Ρομπέρτο που την περασμένη εβδομάδα συμμετείχαν στη διαδικασία διανομής φαγητού και ρούχων στους πρόσφυγες, στο λιμάνι του Πειραιά, σήμερα ήταν η σειρά του Ερνάνι και του Σεμπά. Οι δύο βρέθηκαν στην περιοχή και συμμετείχαν στη διαδικασία στην οποία είναι επικεφαλής ο διευθύνων σύμβουλος της Καραϊσκάκης ΑΕ, Βασίλης Βασιλειάδης, και στην οποία συμμετέχουν συνεργάτες/εθελοντές της οικογένειας του Θρύλου.

Ο Ολυμπιακός διένειμε σήμερα συνολικά 3.150 μερίδες φαγητού που μαγειρεύτηκαν ξανά στις κουζίνες του "Γ. Καραϊσκάκης". Επίσης πρόσφερε 2.500 είδη ένδυσης. Πιο συγκεκριμένα μοιράστηκαν φόρμες, φούτερ, αντιανεμικά, πετσέτες, σκούφοι και πολλά άλλα. Εννοείται πως ούτε σήμερα λησμονήθηκαν οι μικρότεροι σε ηλικία πρόσφυγες που πήραν τα παιχνίδια τους μεταξύ των οποίων φυσικά και πολλές μπάλες για να ξεχνιούνται παίζοντας. 

Πλέον οι μερίδες φαγητού που έχει μοιράσει (ως τώρα) ο Ολυμπιακός είναι πάνω από 60.000 και περίπου διπλάσια τα είδη ένδυσης. Και είναι βέβαιο πως δεν θα σταματήσει αυτή η σπουδαία ανθρωπιστική δραστηριότητα του Θρύλου. Όχι τουλάχιστον έως ότου φανεί αχτίδα φωτός στον ορίζοντα και ένα καλύτερο αύριο για τους ανθρώπους που βρίσκονται στη χώρα μας, φυσικά και στο λιμάνι του Πειραιά.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Ασίστ στο χαμόγελο, γκολ στη ζωή (video)

    Ασίστ στο χαμόγελο, γκολ στη ζωή (video)

    Ο Ολυμπιακός και η UNICEF αγκάλιασαν τους πρόσφυγες στον Ελαιώνα! Ιντέγε και Μαζουακού μοίρασαν δώρα και χαμόγελα στα παιδιά!

  • "Έμπνευση για τους ανθρώπους ο Ολυμπιακός!"

    Συγκλονισμένος ο Αλεχάντρο "Τσόρι" Ντομίνγκες από την κίνηση αλληλεγγύης της ΠΑΕ Ολυμπιακός προς τους πρόσφυγες, καθώς συνεχίζεται και σήμερα, 25η Μαρτίου, η προσφορά χιλιάδων μερίδων φαγητού στο λιμάνι του Πειραιά

  • Κοντά στους πρόσφυγες...

    Κοντά στους πρόσφυγες...

    Το Χέρσο Κιλκίς επισκέφτηκε η Σχολή Θεσσαλονίκης, όπου έχει δημιουργηθεί hot spot.

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ