ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Πρόκληση η νέα δίωξη!

Πρόκληση η νέα δίωξη!

Έχουμε ακούσει τόσες και τόσες φορές από τους "εξυγιαντές" για την "κόκκινη" ΕΠΟ και πολλά άλλα! Έχουμε ακούσει να γίνεται "καραμέλα" από κάποιους η λέξη ισονομία! Αλλά μόνο σε αυτή τη χώρα ισονομία δεν υπάρχει. Ειδικά σε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό! Άκουσον-άκουσον, τι συνέβη σήμερα!

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ άσκησε πειθαρχική δίωξη κατά των "ερυθρόλευκων" για το ματς με τον Πλατανιά στα Χανιά, για το οποίο ο Θρύλος αθωώθηκε. Αρχικά οι πρωταθλητές Ελλάδας είχαν τιμωρηθεί με μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και 50.000 ευρώ για ένα αντικείμενο που δεν έπεσε ποτέ!

Οι νομικοί του Ολυμπιακού έκαναν έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης στην επιτροπή Εφέσεων και η ποινή έπεσε! Και ξαφνικά έρχεται σήμερα ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ να ασκήσει νέα δίωξη! Δεν είδαμε, όμως ανάλογη ευαισθησία στην υπόθεση του ΠΑΟΚ με τον Λαζαρίδη.

Εκεί που ένα αντικείμενο από την εξέδρα "ξάπλωσε" τον αμυντικό του Ατρόμητου στον αγωνιστικό χώρο, τραυματίζοντάς τον. Με τον ΠΑΟΚ να δικαιώνεται στην έφεσή του. Εάν αυτό δεν είναι έλλειψη ισονομίας, τότε τί είναι;

Η μια ομάδα τιμωρείται άδικα πρωτοδίκως, αλλά δικαιώνεται στην έφεση. Η άλλη ομάδα τιμωρείται δικαίως, αλλά στην έφεση απαλλάσσεται! Και στην πρώτη ασκείται νέα δίωξη... Τα λόγια περιττεύουν!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ