ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Τον "ξεβράκωσε" ο Τούντορ!

Τον

Τι γίνεται, ρε Ιβάν...; Πάλι σε κράζουν...; Πάλι σε... φτύνουν κι εσύ νομίζεις ότι βρέχει;

Σου τα 'χωνουν οι οπαδοί της ομάδας σου, για τις "φιλίες" και τις "συμμαχίες" σου, σου τα 'χωνει και ο προπονητής που "έφαγες" με συνοπτικές διαδικασίες μόλις αυτός... τόλμησε να πει καλή κουβέντα για τον Ολυμπιακό!

Ο ρωσόφωνος πρόεδρος του ΠΑΟΚ τέλειωσε σε χρόνο... dt τον Ιγκόρ Τούντορ από την τεχνική ηγεσία του "Δικεφάλου", όχι βέβαια γιατί δεν ήταν ικανοποιημένος απ' όσα έβλεπε στον αγωνιστικό χώρο... Άλλωστε, ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερη ομάδα από τον Ολυμπιακό (έτσι δεν είπε ο Ιβάν;) και ο μόνος λόγος που δεν είναι στην κορυφή, αλλά καμιά... τριανταριά βαθμούς πίσω, ειναι η ΕΠΟ και η διαιτησία! Τα 'χει ξεκαθαρίσει αυτά ο Σαββίδης! Στα ρώσικα μεν, αλλά τα 'χει ξεκαθαρίσει αυτά!

Ο λόγος, για τον οποίο ο Ιγκόρ Τούντορ αποκακρύνθηκε (και μάλιστα, χωρίς αποζημίωση!) ήταν το ότι είπε καλή κουβέντα για τον Ολυμπακό!

Τόλμησε ο άνθρωπος να ξεστομίσει ότι εγώ έχω τον Πέλκα και τον Μυστακίδη και ο Ολυμπιακός έχει αντίστοιχα τον Φορτούνη και τον Ιντέγε! Αν είναι ποτέ δυνατόν, λέγονται τέτοια πράγματα; Τέτοιες... ανακρίβειες; Μόνος του το 'φαγε το κεφαλάκι του, ο Κροάτης τεχνικός!

Ο Τούντορ ωστόσο, έδωσε συνέντευξη σήμερα και είπε κάποια πράγματα, τα οποία μάλλον δεν θ' ακουστούν πολύ καλά στη Θεσσαλονίκη! Ούτε στο... Ροστόφ!

«Μπορεί να έχεις το κεφάλαιο, τους οικονομικούς πόρους, μια καλή οικονομική πολιτική και ένα δυνατό εμπορικό τμήμα αλλά αν δεν έχεις αθλητική φιλοσοφία, ένα ξεκάθαρο μακροπρόθεσμο σχέδιο, ικανούς και τίμιους ανθρώπους να δουλέψουν πάνω σε αυτό, τότε τίποτα δεν μπορεί να συμβεί.

Κοιτάξτε τι έχει συμβεί τα τελευταία 4 χρόνια. Πόσες αλλαγές προπονητών, 8-9 δεν γνωρίζω καν, πόσοι πολλοί διευθυντές, πρόεδροι, σύμβουλοι όλων των ειδών.

Φέτος είχαμε μια κατάσταση όπου υπήρχαν δύο διευθυντές και δύο πρόεδροι. Είχαμε συναντήσεις, όπου κανείς δεν ξέρει ποιος έχει εξουσία πάνω στο τι, και ένας διευθυντής με τον προπονητή δεν μπορούσαν ακόμη και να αποφασίσουν ποιους παίκτες θέλουν να φέρουν στην ομάδα. Αυτά είναι γελοία πράγματα να συμβαίνουν σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ.

Αν ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά σε αυτή την τελευταία συνέντευξη Τύπου μετά από το παιχνίδι, θα δείτε ότι εγώ επαινώ πρώτα τους παίκτες μας αλλά στη συνέχεια κάνω μια πραγματική, αλλά αμφιλεγόμενη σύγκριση -δυστυχώς- με τους παίκτες του Ολυμπιακού. Αυτό ήταν το βασικό πρόβλημα. Αν είχα αναφερθεί στον Μπεργκ αντί του Ιντέγε, πιθανότατα θα εξακολουθούσα να είμαι προπονητής στον ΠΑΟΚ. Τουλάχιστον για ένα ακόμη παιχνίδι. Είναι λυπηρό αλλά είναι αλήθεια...»

Πωπωπω! Τι 'ναι αυτά που είπε ο Τούντορ; Καλά, δεν ντρέπεται; Κρίνει την διοίκηση του Ιβάν Σαββίδη; Ο Ιβάν γουστάρει να έχει και να πληρώνει και δύο προέδρους και δύο διευθυντές και δύο... Γενικούς Γραμματείς και ό,τι άλλο γουστάρει! Ποιος είσαι συ, βρε Ιγκόρ, που θα του κάνεις μάθημα; Δεν ξέρει αυτός που έμαθε μπάλα δίπλα στον Πούτιν; 

Και τι ακριβώς εννοείς λέγοντας ότι αν είχες κάνει σύγκριση με τον Μπεργκ αντί για τον Ιντέγε δεν θα σε είχε διώξει ο Σαββίδης; Προφανώς και δεν θα το είχε κάνει! Ο Μπεργκ είναι σαν... ιερό τοτέμ στο ελληνικό ποδόσφαιρο! Ο καλύτερος επιθετικός που πάτησε ποτέ το πόδι του στην Ελλάδα! Το καλύτερο παιδί! Που τρώει άπειρο ξύλο κι αυτός ούτε να μιλήσει δεν τολμάει! Όχι σαν τον... αληταρά, τον Ιντέγε, που σε κάθε φάση ρίχνει μπουνιές και κάνει διαρκώς επιθετικά φάουλ! Μα καλά, δεν τα βλέπεις, είναι ανάγκη να στα εξηγεί όλα πια ο Ιβάν; Μπαλίτσα δεν ξέρεις, βρε Τούντορ;

Και δίνεις ολόκληρη συνέντευξη, ρε φίλε, και δεν κάνεις ούτε μια αναφορά στην διαιτησία...; Τι 'ναι αυτά τα πράγματα; "Αδειάζεις" τον Ιβάν Σαββίδη; Που δίνει τόσα χρήματα στο ελληνικό Δημόσιο; Ντροπή σου, Ιγκόρ Τούντορ! Καλά έκανε και σε απέλυσε ο Ιβάν...

Α, όλα κι όλα! Κάποιες αλήθειες πρέπει να λέγονται...

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ