ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ρίχνουν αλλού τις ευθύνες τους!

Ρίχνουν αλλού τις ευθύνες τους!

Κίνηση... εντυπωσιασμού από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ που έστειλε επιστολή στην ΕΠΟ, με την οποία ζητά τον ισόβιο αποκλεισμό του Ανδρέα Παππά από το ελληνικό ποδόσφαιρο. Για όσα έγιναν στο ματς του Κυπέλλου στην Τούμπα με τον Ολυμπιακό! Αλλά δεν μας είπαν... Είναι τυχαίο το timing που έκαναν αυτή την κίνηση; Μάλλον όχι... Το redking.gr αναλύει...

Την Πέμπτη στις 16:00 είναι προγραμματισμένη η εκδίκαση της υπόθεσης με τα πολύ σοβαρά επεισόδια και τα έκτροπα των οπαδών του ΠΑΟΚ στον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό. Στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ. Η κίνηση με την επιστολή από την ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει... ενδιαφέρον! Μήπως γιατί με αυτό τον τρόπο πιέζουν τις καταστάσεις. Να χρεωθεί ο Παππάς για τα επεισόδια και να αποποιηθούν εκείνοι τις ευθύνες τους. Αυτό, εξάλλου, δεν έχουν κάνει από εκείνο το βράδυ.

Δηλαδή έγινε... Γης Μαδιάμ το γήπεδο, από τύχη δεν θρηνήσαμε ανθρώπινες ζωές, τα επεισόδια είχαν ξεκινήσει πριν το ματς και έξω από το γήπεδο, ο Σίλβα έφταιγε για το ποτήρι που δέχθηκε στην πλάτη γιατί βγήκε έξω από το σκέπαστρο του πάγκου του και αυτοί που πέταγαν τις φωτοβολίδες, πριν τη φάση του 85ου λεπτού, είχαν... ενόραση και είχαν δει μια αμφισβητούμενη φάση από πριν. Άσε που στην ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών της θύρας 4, άφησαν να εννοηθεί ότι το ματς δεν θα... τελείωνε. Αλλά στο πρώτο ημίχρονο, όταν δεν έδωσε ο Παππάς δύο πέναλτι στον Ολυμπιακό, όλα ήταν καλά! Άσε που στη φάση του 85', χρειάζονται τόσα πολλά ριπλέι για να δει κανείς τι έχει συμβεί και η πλαϊνή κάμερα δείχνει ότι ο Μακ "τσιμπάει" την μπάλα με το χέρι του, πριν υπάρξει η επαφή του ποδιού του με εκείνο του Καπίνο!

Και κάτι ακόμα... Έχουν περάσει δύο εβδομάδες αλλά ακόμα να ζητήσει ο Σαββίδης συγγνώμη. Επειδή βλέπει ότι η κοινή γνώμη τον έχει βάλει στο... στόχαστρο για τη στάση του, προσπαθεί να στρέψει αλλού την προσοχή, γιατί ξέρει ότι με τα επεισόδια που έγιναν, θα πέσει πολύ βαριά "καμπάνα" στην ομάδα της Θεσσαλονίκης; Και προσπαθεί να αναδείξει άλλον ως υπαίτιο για τη συμπεριφορά των οπαδών της ομάδας του; Δηλαδή κάνει ό,τι και ο Αλαφούζος...

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Άμεση επέμβαση του Εισαγγελέα!

    Άμεση επέμβαση του Εισαγγελέα!

    Για το περιεχόμενο της ανακοίνωσης της θύρας 4. Αποτελεί αντικείμενο αυτεπάγγελτης δράσης από τη Δικαιοσύνη! Εάν δεν γίνει, θα πρόκειται για μέγα σκάνδαλο!

  • Επεισόδια έξω από το γήπεδο

    Επεισόδια έξω από το γήπεδο

    Ένταση ανάμεσα σε αστυνομία και οπαδούς του ΠΑΟΚ, έξω από τη θύρα 4, εκτονώθηκε μετά την επέμβαση των δυνάμεων τάξης.

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ