ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Μπράβο...

Μπράβο...

Δεν χρειάζονται πολλά λόγια σε τέτοιες στιγμές. Ο Ολυμπιακός και ο πρόεδρός του, Βαγγέλης Μαρινάκης, απέδειξαν έμπρακτα τη βοήθειά τους στους πρόσφυγες, που βρίσκονται στο λιμάνι του Πειραιά.

Όπως είχε γίνει γνωστό, οι άνθρωποι του Ολυμπιακοί θα μοίραζαν μερίδες φαγητού σε συνανθρώπους μας που περνούν δύσκολες ώρες!

Έτσι, ένα επιτελείο ανθρώπων της ομάδας, βρέθηκε στο λιμάνι του Πειραιά για να μοιράσει κοντά στις 1500 μερίδες φαγητού. Μεγάλοι, μικρά παιδιά, περίμεναν μια μερίδα φαγητού, νερό και ένα κομμάτι ψωμί!

Στο σημείο το παρών έδωσαν ο Σάββας Θεοδωρίδης, ο Κούλης Δουρέκας και ο Πέτρος Κόκκαλης.

Μπράβο σε όλους γι’ αυτή την κίνηση. Αυτός είναι ο Ολυμπιακός και ο πρόεδρός του, Βαγγέλης Μαρινάκης…

O Σάββας Θεοδωρίδης, τόνισε χαρακτηριστικά: «Στεκόμαστε δίπλα σ' αυτούς τους ανθρώπους που έχουν υποφέρει τα πάνδεινα. Για να φύγεις από το σπίτι σου και να ξενιτευτείς σημαίνει ότι δεν περνάς καλά. Φανταστείτε τι τρόμος και βομβαρδισμοί υπήρχαν στη χώρα τους για να φύγουν. Εμείς, σαν Ολυμπιακός, και ο πρόεδρος μας κ. Μαρινάκης προσωπικά, έθεσε σε λειτουργία όλες τις κουζίνες του γηπέδου Καραϊσκάκη και φυσικά όλο το προσωπικό. Αποφασίσαμε να προσφέρουμε πάνω από 1.300 μερίδες φαγητού κάθε μέρα γι' αυτούς τους ανθρώπους που δοκιμάζονται και βρίσκονται εδώ.

Ήταν το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε να βοηθήσουμε και εμείς την προσπάθεια του ελληνικού κράτους. Θέλουμε να κάνουμε όσο καλύτερη τη διαμονή τους αν και καταλαβαίνουμε ότι δε μπορεί να είναι καλή αυτή η διαμονή, μην κρυβόμαστε. Απλά θέλουμε να βοηθήσουμε ώστε να είναι πιο βιώσιμη η διαμονή τους εδώ. Σαν Ολυμπιακός υποσχόμαστε ότι θα είμαστε δίπλα τους και θα κάνουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ