ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Η απορία του Σίλβα

Η απορία του Σίλβα

Τόσο απλά… Επειδή κάποιοι αποφάσισαν και διέταξαν! Επειδή ορισμένοι θέλουν να κάνουν το δικό τους και να περάσουν… καθεστωτικές αποφάσεις. Ολοκληρωτικές. Χωρίς να υπολογίζουν κανέναν, παρά μόνο το συμφέρον τους και το συμφέρον εκείνων που έχουν για… κολλητούς!

Ο προπονητής του Ολυμπιακού έκανε κάθε δυνατή προσπάθεια η ομάδα μας να πάει στην Τούμπα και να πάρει τη νίκη, που θα της έδινε και αβαντάζ για τον τελικό του Κυπέλλου. Και μέσω αυτού το νταμπλ. Γιατί να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας; Άλλο φαβορί σαν τον Θρύλο, για την κατάκτηση του Κυπέλλου, δεν υπήρχε. Φάνηκε ξεκάθαρα στον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΘΡΕΦΤΗ του ποδοσφαίρου: Το γήπεδο. Εν προκειμένω εκείνο της Τούμπας.

Και όμως, η προσπάθεια έμεινε στη μέση, επειδή κάποιοι το επέλεξαν και κάποιοι άλλοι το στήριξαν. Ακόμη χειρότερα; Επειδή ο ΙΔΙΟΣ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΝΤΟΝΗΣ, το επιβράβευσε, με την οριστική διακοπή του Κυπέλλου Ελλάδας!!!

Όπως είναι λογικό, τα νέα έπεσαν σαν… κεραυνός εν αιθρία στο Ρέντη. Ο προπονητής κοιτούσε αμήχανα, όταν του ανακοινώθηκε από τους ανθρώπους της ομάδας, ότι η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΤΟ ΝΤΑΜΠΛ ΕΛΛΑΔΑΣ! Με το έτσι θέλω! «Τι εννοείτε, σταματάει το Κύπελλο;», έλεγε… «Τι εννοείτε μπορεί να μην παίξουμε με τον Ηρακλή;», πρόσθετε. Αδυνατούσε και ο ίδιος ο Μάρκο Σίλβα να συλλάβει αυτό που συμβαίνει γύρω του και που του στερεί το δικαίωμα να μεγαλώσει την τροπαιοθήκη του Ολυμπιακού και να πάρει ο ίδιος ακόμη έναν τίτλο… Τόσο απλά. Τόσο ανθρώπινα.

«Μα προετοιμάζω την ομάδα να παίξουμε με τον Ηρακλή και τον Παναθηναϊκό», έλεγε ο Πορτογάλος τεχνικός στους ανθρώπους που τον ενημέρωσαν για τις εξελίξεις… Ανησυχεί και ο ίδιος και είναι λογικό. Βλέπει την -κατά γενική ομολογία, ακόμη και από τους εχθρούς μας- καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, την ομάδα του, να μην μπορεί να τελειώσει ένα ντέρμπι νικηφόρα, επειδή ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ! Βλέπει την ομάδα του να προετοιμάζεται για να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη, για να παίξει με τον Ηρακλή και κάποιους ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ!

Και ποιο είναι το αποτέλεσμα; Θα δώσουμε την άλλη Κυριακή ένα ματς με την ομάδα του Αλαφούζου, στο Καραϊσκάκη, έχοντας αγωνιστική απραξία αυτό το Σαββατοκύριακο, και χάνοντας τη δυνατότητα να διατηρήσουμε τον ρυθμό μας… Σας τα έχουμε πει και θα συνεχίσουμε να σας τα λέμε. ΟΛΑ έχουν ένα μοτίβο… ΟΛΑ είναι μέρος του σχεδίου εις βάρος του ΘΡΥΛΟΥ.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ