ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Η βία ως πρόσχημα και δικαιολογία

Η βία ως πρόσχημα και δικαιολογία

Πρωταρχικό μέλημα του ιδίου, σύμφωνα με τον Σταύρο Κοντονή, είναι η καταπολέμηση της βίας! Και με γνώμονα αυτό, λέει, κάνει ό,τι κάνει. Διακόπτει το Κύπελλο, συναινεί να μην παίξει ο Θρύλος στο Καυτανζόγλειο, για λόγους... ασφαλείας, ενώ παράλληλα επιμένει πως όλα αυτά γίνονται για... την προστασία του προϊόντος που λέγεται "ποδόσφαιρο" από τους κάφρους.

Τους ίδιους κάφρους που μπήκαν μέσα στη Λεωφόρο, αφού πρώτα κόντεψαν να σκοτώσουν τον Φινμπόγκασον! Τους ίδιους κάφρους στους οποίους δεν άρεσε το αποτέλεσμα στην Τούμπα και μπήκαν επίσης μέσα!

Εδώ ο Ολυμπιακός... απαγορεύεται να κερδίσει τους ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ, από φόβο μην τα σπάσουν όλα και μετά τα ρίξουν αλλού και ο Κοντονής μας λέει ότι είναι οι κινήσεις του γίνονται για να προστατέψουν το ποδόσφαιρο από τη βία!

Τόσο μακριά από την πραγματικότητα είναι ο άνθρωπος, που δεν βλέπει ότι με όσα κάνει, επιβραβεύει την καφρίλα και την παραφροσύνη! Δεν βλέπει ότι με το να αναβάλλει το ματς του Θρύλου στο Καυταντζόγλειο και να διακόπτει το Κύπελλο, στερώντας από τον Ολυμπιακό ένα ακόμη νταμπλ, βάζει ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΦΡΟΥΣ, ένα παράσημο!

Συγχαρητήρια κύριε Κοντονή! Και εις ανώτερα!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ