ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

"Θα περιμέναμε την καταδίκη των επεισοδίων και μια έκφραση συγγνώμης"

Ο Ιβάν Σαββίδης, το μεσημέρι της Παρασκευής, συνέχισε να "δυναμιτίζει" το κλίμα των τελευταίων ημερών. Με νέες δηλώσεις που, για μια ακόμα φορά, έριξαν... λάδι στη φωτιά! Με την ΠΑΕ Ολυμπιακός να απαντά άμεσα σε όσα ανέφερε ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ.

Η απάντηση από την πλευρά των πρωταθλητών Ελλάδας για το 2016 αναφέρει ότι "Με τις γελοίες, επικίνδυνες και εμπρηστικές δηλώσεις του κ. Σαββίδη δε συμφωνούμε και δεν θα απαντήσουμε. Αντί να προκαλεί κάθε νοήμονα άνθρωπο με τις συμπεριφορές και τις τοποθετήσεις του, θα περιμέναμε από μέρους του, έστω με 48 ώρες καθυστέρηση, την καταδίκη των επεισοδίων και μια έκφραση συγγνώμης προς το ελληνικό φίλαθλο κοινό και την κοινή γνώμη της χώρας που τον φιλοξενεί".

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Άμεση επέμβαση του Εισαγγελέα!

    Άμεση επέμβαση του Εισαγγελέα!

    Για το περιεχόμενο της ανακοίνωσης της θύρας 4. Αποτελεί αντικείμενο αυτεπάγγελτης δράσης από τη Δικαιοσύνη! Εάν δεν γίνει, θα πρόκειται για μέγα σκάνδαλο!

  • Μάγκας Σάββας, τους τα λέει όπως πρέπει!

    Μάγκας Σάββας, τους τα λέει όπως πρέπει!

    "Σκληρή" γλώσσα αλλά και αλήθειες από τον εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τον ΠΑΟΚ, την Τούμπα, τον Σαββίδη, τον Τούντορ και τους ανεξέλεγκτους οπαδούς του "Δικεφάλου"

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ