ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ακόμη χειρότερα από… Μπούκοβι και Σιδέρη!

Ακόμη χειρότερα από… Μπούκοβι και Σιδέρη!

Τα όρια έχουν κατά πολύ ξεπεραστεί. Η παρέμβαση ενός πολιτικού, σε τόσο μεγάλο βαθμό, στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ το να πληγεί ο Θρύλος του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, είναι πλέον τόσο απροκάλυπτη, η οποία προκαλεί… αηδία!

Ο κόσμος του Ολυμπιακού βράζει και τα μηνύματα έρχονται από παντού. Οι φίλοι των "ερυθρολεύκων" αντιλαμβάνονται πολύ εύκολα πλέον, ότι Νο1 ΣΤΟΧΟΣ είναι η αγαπημένη τους ομάδα, μόνο και μόνο επειδή κάποιοι δεν μπορούν να την ανταγωνιστούν! Και οι παραλληλισμοί που κάνει ο κόσμος του Θρύλου προκαλούν… θλίψη!

"Και στη Χούντα μας είχαν απέναντι και μας… πυροβολούσαν  με κάθε ευκαιρία. Τον Μπούκοβι, τον Σιδέρη, τα ξεχνάμε;" αναρωτιόταν ένας φίλαθλος. Και πώς να τον κατηγορήσει κανείς; Τέτοιες ωμές παρεμβάσεις από την… Πολιτεία, με στόχο να πληγεί ο Ολυμπιακός, από κείνα τα χρόνια είχαμε να δούμε!

Δυστυχώς δεν κρατούν ούτε τα προσχήματα. Και γιατί λέμε δυστυχώς; Γιατί από τον κόσμο του Θρύλου ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ! Οι φίλαθλοι του Θρύλου είναι έξυπνοι και καταλαβαίνουν ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ που παίζονται στις πλάτες της μεγαλύτερης ομάδας σε αυτή τη χώρα. Του ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ! Και ο κόσμος του Ολυμπιακού ξέρει να βάζει στην θέση του αυτούς που προσπαθούν να πειράζουν τη μεγάλη του αγάπη…

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ