ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ανθρωπιά και... "ανθρωπιά"!

Ανθρωπιά και...

Στην Ελλάδα του 2016 πραγματικά έχει χαθεί κάθε έννοια λογικής... Χάθηκε πλέον κάθε μέτρο, ο καθένας λέει ό,τι του κατεβαίνει στην κεφάλα του και λογαριασμό δεν δίνει πουθενά!

Διαβάζουμε σήμερα στο site που... λέει μόνο αλήθειες, αυτό που έχει στο... DNA του χαραγμένο ανεξίτηλα το κόμπλεξ κατωτερότητας απέναντι στον Ολυμπιακό, ότι ο Ιβάν Σαββίδης έδειξε το ανθρώπινο πρόσωπό του...

Μάλιστα, ο ρωσόφωνος "επενδυτής" του ΠΑΟΚ σύμφωνα με όσα γράφει ο Κώστας Βασιλόπουλος, ο οποίος υπογράφει το εν λόγω άρθρο, πρέπει μάλλον να βραβευτεί για την ανθρωπιά του και την προσφορά του στην ελληνική κοινωνία!

Θ' αναρωτιέστε εύλογα τι έκανε ο Σαββίδης κι αξίζει ν' ασχοληθεί κάποιος μαζί του... Αυτό που έκανε, λοιπόν, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ήταν να παρέμβει στο έργο της Ελληνικής Αστυνομίας και ουσιαστικά να πιέσει με τον τρόπο του να ελευθερωθεί ένας από τους συλληφθέντες για τα έκτροπα που έλαβαν χώρα στο γήπεδο της Τούμπας στο ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό!

Ο Ιβάν λειτουργώντας ως... Εισαγγελέας αποφάσισε να δώσει εντολή στους αξιωματούχος της ΕΛ.ΑΣ προκειμένου ν' αφήσουν ελεύθερο έναν απ' αυτούς που μπούκαραν στον αγωνιστικό χώρο! Το επιχείρημα του Σαββίδη ήταν το ότι ο χούλιγκαν αυτός ήταν ανήλικος... Και ότι έχασε -λέει- τις αισθήσεις του επειδή προφανώς "τα κανε πάνω του" μόλις συνειδητοποίησε ότι θα 'χει τραβήγματα με την αστυνομία.

Σύμφωνα με τον αρθρογράφο του "έγκριτου" και "αντικειμενικού" site της... αλήθειας, θα ήταν κρίμα κι άδικο να στιγματιστεί η ζωή ενός νεαρού παιδιού επειδή απλώς παρασύρθηκε από τους άλλους και μπήκε στο γήπεδο για να προκαλέσει επεισόδια!

Έτσι, όμως, αντιλαμβάνονται την εξυγίανση του ποδοσφαίρου και της κοινωνίας όλοι αυτοί, που αυτοαποκαλούνται υπέρμαχοι του ελληνικού ποδοσφαίρου!

Παρουσιάζουν στην κοινή γνώμη ανθρώπους, όπως ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος προ ημερών παραδέχτηκε ότι αυτοσκοπός του είναι να διαλύσει το αθηναϊκό ποδόσφαιρο, ως "σωτήρες του ελληνικού αθλητισμού"! Ποιον τον Ιβάν, ο οποίος παρεμβαίνει στο έργο της Αστυνομίας, όπως έκανε παλιά, τότε που το ελληνικό ποδόσφαιρο ήταν "πεντακάθαρο", ο Γιώργος Βαρδινογιάννης...

Τον Ιβάν, που με τη στάση και τις δηλώσεις του μοιάζει να θέλει να κόψει την Ελλάδα στα δύο, σε Βορρά και Νότο!

Τον Ιβάν, που συμμαχεί με τον Αλαφούζο, ο οποίος δίνει συνέντευξη Τύπου και μας... μαθαίνει ότι η βία είναι στην κουλτούρα του Έλληνα δικαιολογώντας τους κάφρους του ΠΑΟ, που μετέτρεψαν σε ζούγκλα τον περασμένο Νοέμβριο την Λεωφόρο!

Αυτούς τους ανθρώπους τούς προβάλλουν μέσα από τα "κατευθυνόμενα" ΜΜΕ τους και προσπαθούν να τους καθιερώσουν στη συνείδηση της κοινής γνώμης ως... εξυγιαντές, αγνούς επιχειρηματίες, ρομαντικούς ιππότες του ελληνικού ποδοσφαίρου!

Την ίδια ώρα ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Ολυμπιακός συνεχίζουν να προσφέρουν εμπράκτως σε όλες τις κοινωνικές ομάδες, που έχουν πραγματικά ανάγκη... Την ίδια ώρα που ο Κώστας Βασιλόπουλος μάς... πλασάρει την ανθρωπιά του Ιβάν, ο διοικητικός ηγέτης του μεγαλύτερου αθλητικού συλλόγου της χώρας δίνει εντολή να μαγειρεύονται χιλιάδες μερίδες φαγητού σε καθημερινή βάση για να προσφερθούν στους πρόσφυγες και τους μετανάστες, που ξεριζώθηκαν από τις πατρίδες τους και παραμένουν εγκλωβισμένοι στο λιμάνι του Πειραιά!

Όταν παράλληλα μ' αυτό η ΠΑΕ Ολυμπιακός προσφέρει αγάπη και οικονομική ενίσχυση στην UNICEF για τον εμβολιασμό χιλιάδων μικρών παιδιών σ' ολόκληρο τον πλανήτη! Όταν μοιράζονται κούτες με τρόφιμα σε ανθρώπους που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας σε διάφορες γειτονιές και ενορίες στον Πειραιά! Όταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης στηρίζει εμπράκτως το "Χαμόγελο του παιδιού", την "Κιβωτό του κόσμου", την "Ελπίδα" και το νοσοκομείο για τα παιδιά που έχουν καρκίνο!

Κι όμως, ανθρωπιά για τους κομπλεξικούς και στερημένους αντι-Ολυμπιακούς είναι το να παρεμβαίνεις για ν' αφεθεί ελεύθερος ένας χούλιγκαν, ο οποίος ενδεχομένως να ήταν ένας απ' αυτούς που έστειλαν στο νοσοκομείο μια ντουζίνα αστυνομικούς κατά την διάρκεια των επεισοδίων το βράδυ της περασμένης Τετάρτης!

Εννοείται, φυσικά, ότι στο εν λόγω site δεν υπάρχει πουθενά η πρωτοβουλία της ΠΑΕ Ολυμπιακός και του Βαγγέλη Μαρινάκη για την σύτιση των προσφύγων στο λιμάνι του Πειραιά...

Να τη χαίρεστε την "δημοσιογραφία" σας, την "αλήθεια" σας και την "ανθρωπιά" σας... Είστε πραγματικά αξιολύπητοι!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Το μεγαλείο του Θρύλου (video)

    Το μεγαλείο του Θρύλου (video)

    Δείτε το video από την χθεσινή προσφορά αγάπης της ΠΑΕ Ολυμπιακός στους συνανθρώπους μας, πρόσφυγες και μετανάστες, που φιλοξενούνται στο λιμάνι του Πειραιά

  • Διδάσκει ήθος και προσφέρει αγάπη ο Ολυμπιακός

    Διδάσκει ήθος και προσφέρει αγάπη ο Ολυμπιακός

    Με εντολή του Βαγγέλη Μαρινάκη η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα προσφέρει καθημερινά χιλιάδες μερίδες φαγητού στους πρόσφυγες και τους μετανάστες, που ξεριζώθηκαν από τις πατρίδες τους - Ξεκίνημα σήμερα στις 18:30 από την αποθήκη Ε2 στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο λιμάνι του Πειραιά

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ