ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Στον τελικό χωρίς... ρεβάνς

Στον τελικό χωρίς... ρεβάνς

Η πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κρίθηκε ήδη από το βράδυ της Τετάρτης. Ο Ολυμπιακός νίκησε 2-1 ή 3-0 εάν τελικά μετρήσει το σκορ για την περίπτωση διακοπής. Είτε έτσι, είτε αλλιώς, ο Θρύλος είναι νικητής. Έκανε μεγάλο βήμα για την πρόκριση. Και σήμερα την... οριστικοποίησε.

Η διοίκηση του ΠΑΟΚ εμμένει στην απόφασή της να μην κατέβει να αγωνιστεί η ομάδα τους στον επαναληπτικό του "Γ. Καραϊσκάκης". Το είχε πει ο Ιβάν Σαββίδης μετά το χθεσινό ματς, το επανέλαβαν σήμερα οι Θεσσαλονικείς μετά και τη σχετική απόφαση που πήραν κατά τη διάρκεια του έκτακτου Δ.Σ. του συλλόγου.

Η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσαν τονίζει μεταξύ άλλων ότι "Το ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ συνεδρίασε και ομόφωνα αποφάσισε σήμερα: Η ομάδα δεν θα αγωνιστεί στον επαναληπτικό αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας". Και τι σημαίνει αυτό;

Πως ο Ολυμπιακός έχει περάσει ήδη στον τελικό, γλιτώνει έναν επιπλέον αγώνα και θα προετοιμαστεί ακόμα καλύτερα για τον τελικό, ώστε να φτάσει στην κατάκτηση του 28ου Κυπέλλου Ελλάδας στην ιστορία του, αλλά παράλληλα και το 18ο νταμπλ του μεγαλύτερου ελληνικού συλλόγου.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • 1-2 όσο... πρόλαβαν!

    1-2 όσο... πρόλαβαν!

    Ο Ολυμπιακός ήταν νικητής στα 88 λεπτά που παίχθηκε μπάλα στην Τούμπα.

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ