ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ο Μακ έφτυσε τον Μήτσιο (video)!

Ο Μακ έφτυσε τον Μήτσιο (video)!

Ακόμα κι αν το ματς είχε λήξει κανονικά, ο τίτλος του πιο εριστικού και προκλητικού παίκτη στο ματς θα πήγαινε στον Σλοβάκο μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ. Διότι από την αρχή της αναμέτρησης ήταν εκείνος που διαρκώς έριχνε... λάδι στη φωτιά.

Και στο 88’ "τίναξε" το ματς κυριολεκτικά στον... αέρα. Δεν είναι μονάχα ό,τι έκανε στη συγκεκριμένη φάση, αλλά όλα αυτά που είχε κάνει νωρίτερα. Σε κάθε φάση διαμαρτυρία και μουρμούρα. Αλλά ό,τι ακολούθησε τη φάση του 88ου λεπτού ήταν τα χειρότερα!

Με τον Μακ να πηγαίνει προς τον επιπρόσθετο διαιτητή, τον Μήτσιο, που είδε ότι είχε κάνει χέρι όταν πήγε να περάσει τον Καπίνο και να προκαλεί ξανά. Είχε αντιπαράθεση μαζί του, του κατέβασε το χέρι πάνω στις διαμαρτυρίες και στη συνέχεια τον έφτυσε. Κι αυτή ήταν η αιτία για την αποβολή του Σλοβάκου. Ο οποίος δεν δέχθηκε άμεσα την αποβολή για την κατακριτέα ενέργειά του, συνέχισε τη διαμαρτυρία του και ήταν εκείνος που συνέβαλλε για να "τιναχθεί" το ματς στον... αέρα!

Με τον κόσμο στις εξέδρες να βλέπει όλα αυτά, δεν ήθελε και πολύ να επακολουθήσει ό,τι συνέβη. Όταν οι παίκτες, οι πρωταγωνιστές κάνουν όλα αυτά, το μερίδιο ευθύνης του για ό,τι επακολουθεί είναι τεράστιο! Και θα πρέπει να τιμωρηθεί παραδειγματικά διότι "δυναμίτισε" το κλίμα!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Ο πόνος ενός αποτυχημένου

    Ο πόνος ενός αποτυχημένου

    Τον «πονάει» ακόμα ο Ολυμπιακός τον Μακ, παρότι αγωνίζεται πλέον στη Ζενίτ...

  • Προπαγάνδα εις βάρος του Θρύλου!

    Προπαγάνδα εις βάρος του Θρύλου!

    "Σε κάθε ματς παίρνει πέναλτι" είπε ο Μακ στο σλοβάκικο Τύπο για τον Ολυμπιακό... Μα στην Τούμπα δεν πήρε 3!

  • Υποκινητές της βίας!

    Υποκινητές της βίας!

    "Να ήταν ο Λεοντιάδης εκεί να του δώσει κάτι... μπουνίδια". Λόγια του βετεράνου του ΠΑΟΚ...

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ