ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Παραιτηθείτε αν δεν μπορείτε...

Παραιτηθείτε αν δεν μπορείτε...

Έτσι είναι. Εμείς μάλλον είμαστε τρελοί, όταν λέγαμε πως αν στράβωνε το ματς για τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα θα είχαμε διακοπή του αγώνα.

Πάει στη Νέα Υόρκη ο Ιβάν Σαββίδης και το μόνο που δεν κάνει, είναι να κατεβάσει ρυθμό και τόνους για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. Γνωρίζει πως έχει η κατάσταση. Το πως περιμένει τα ματς με τον Ολυμπιακό ο κόσμος του ΠΑΟΚ. Βγαίνει και λέει διάφορα. Για την καταστροφή του αθηναϊκού ποδοσφαίρου, για το τι είπε στον Μαρινάκη παλιότερα, πολλά…

Την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, όλως τυχαίως αποφασίζει να δώσει συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος. Και τι λέει μεταξύ άλλων; Πως είναι στην κουλτούρα του Έλληνα η βία και πως και αυτός θα έμπαινε μαζί με τον κόσμο στο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός.

Λίγες ώρες αργότερα, τα είδατε τα αποτελέσματα. Παρότι ο Ολυμπιακός δεν έφυγε, παρότι βγήκε να παίξει ως το τελευταίο λεπτό, οι υποστηρικτές της ομάδας του Ιβάν Σαββίδη μπήκαν μέσα, έκαναν επεισόδια, δεν ήθελαν να ολοκληρωθεί ο αγώνας.

Μην περιμένετε να δείτε κάτι. Είναι οργανωμένο σχέδιο. Θα βγαίνουν τώρα οι κολλητοί τους δημοσιογράφοι (;) του συστήματος να γράφουν για τον Ολυμπιακό, την διαιτησία, ό,τι μπορούν να επισπεύσουν.

Παραιτηθείτε. Αν δεν μπορείτε να κουμαντάρετε τις ομάδες σας, παραιτηθείτε…

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ