ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Θρύλε, ισοπέδωσέ τους μέσα στην Τούμπα!

Θρύλε, ισοπέδωσέ τους μέσα στην Τούμπα!

Εμφάνιση ανάλογη πρωταθλητή Ελλάδας θέλει να κάνει απόψε (02/03, 19:30 LIVE στο redking.gr) ο Ολυμπιακός στην Θεσσαλονίκη και με την 3η φετινή νίκη του επί του "Δικεφάλου" να... καθαρίσει την υπόθεση πρόκριση!

Ο Θρύλος έχει ρίξει φέτος τον ΠΑΟΚ δύο φορές στο καναβάτσο... Η πρώτη ήταν μέσα στην Τούμπα, όταν οι "ερυθρόλευκοι" έκαναν... παρέλαση στην έδρα του "Δικεφάλου" επικρατώντας με χαρακτηριστική ευκολία με σκορ 2-0. Ήταν τότε που ο Ιντέγε... έψαχνε τουαλέτα και τελικά έκανε την... ανάγκη του στη μεγάλη περιοχή του ΠΑΟΚ!

Η δεύτερη φορά ήταν πριν από μερικές μέρες, όταν ο Ολυμπιακός σκόραρε με το... καλημέρα στο "Γ. Καραϊσκάκης" με τον Ομάρ Ελαμπντελαουί και νίκησε -επίσης πολύ εύκολα, καθώς ο ΠΑΟΚ δεν απείλησε ποτέ- με σκορ 1-0 συνεχίζοντας το φοβερό νικηφόρο σερί στην έδρα του...

Απόψε, οι παίκτες του Μάρκο Σίλβα έχοντας πλέον στεφθεί και μαθηματικά πρωταθλητές Ελλάδας θέλουν αφ' ενός να κάνουν επίδειξη δύναμης και ανωτερότητας στην Θεσσαλονίκη, αφ' ετέρου να "κλειδώσουν" από το α' ματς την πρόκριση για τον τελικό του Κυπέλλου.

Ούτως ή άλλως, στόχος πλέον του Ολυμπιακού είναι η κατάκτηση του νταμπλ για μια ακόμα φορά κι αυτό για να γίνει πρέπει πρώτα ν' αποκλειστεί ο ΠΑΟΚ κι εν συνεχεία να νικηθεί στον τελικό είτε η ΑΕΚ, είτε ο Ατρόμητος...

Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν ανέβει αποφασισμένοι στην Θεσσαλονίκη και άπαντες στο "στρατόπεδο" του Ολυμπιακού δεν κρύβουν τη μεγάλη τους επιθυμία να... ισοπεδώσουν τον ΠΑΟΚ μέσα στο ίδιο του το "σπίτι" αποδεικνύοντας περίτρανα και πάλι ποια είναι -μακράν- η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα!

Ο Μάρκο Σίλβα πήρε μαζί του 19 ποδοσφαιριστές, σ' αυτούς ωστόσο, δεν βρίσκονται οι Μαζουάκου και Ζντιέλαρ, οι οποίοι έμειναν εκτός λόγω τραυματισμού, όπως και οι Ντουρμάζ και Πάρντο.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού για το αποψινό παιχνίδι στην Τούμπα:

Μποτία, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκες, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Φουστέρ, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Λάτσι, Μιλιβόγεβιτς, Πουλίδο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας, Τσιμίκας, Βούρος.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 1-2 (διακοπή)

    ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 1-2 (διακοπή)

    Ο θρύλος θέλει σκορ πρόκρισης στην Τούμπα και να συνεχίσει το φετινό νικηφόρο σερί με τους Θεσσαλονικείς. Live από το redking.gr

  • "Πάμε..."

    Στο "Γ. Καραϊσκάκης" ο Ομάρ έκρινε το ματς με τον ΠΑΟΚ. Και τώρα ανυπομονεί για τον πρώτο ημιτελικό...

  • "Φαβορί ο Ολυμπιακός"

    Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο Σάκης Τσιώλης σχολίασε ότι ο Θρύλος έχει μεγάλο προβάδισμα έναντι του ΠΑΟΚ.

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ