ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

"Δεν συγκρίνεται με τίποτα"

Έξι χρόνια στον Ολυμπιακό, έξι πρωταθλήματος. Ούτε ο ίδιος ο Νταβίντ Φουστέρ δεν μπορούσε να φανταστεί πως όταν, το καλοκαίρι του 2010, πήρε την απόφαση να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού, πως θα έμενε τόσα πολλά χρόνια, θα πετύχαινε τόσα πολλά και πως πλέον θα ένιωθε και ο ίδιος... Έλληνας. Ούτε πως θα απολάμβανε την αγάπη και τη στήριξη του κόσμο του Θρύλου. Για όλα αυτά μίλησε στην εφημερίδα "El Mercantil Valenciano".

Με τον Ισπανό ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού να τονίζει μεταξύ άλλων ότι "Ήταν δύσκολη η χρονιά. Δεν έπαιξα αρκετά. Αλλά ήταν πολύ σημαντικό που μπόρεσα να αγωνιστώ στο τελευταίο ματς και να σκοράρω δύο γκολ, τα οποία έδωσαν στην ομάδα μου τον τίτλο".

Τι άλλο μπορείς να κερδίσεις στην Ελλάδα;

"Εκτός από τα 6 πρωταθλήματα και τα 3 κύπελλα Ελλάδας θα ήθελα να μπορούσαμε να περάσουμε ορισμένες φάσεις στο Champions League. Ο Ολυμπιακός αξίζει κάτι παραπάνω, κάτι καλύτερο στην Ευρώπη".

Τι σημαίνει για εσένα να φοράς το περιβραχιόνιο του αρχηγού στον Ολυμπιακό;

"Είμαι ο παίκτης που βρίσκεται τα περισσότερα χρόνια στην ομάδα. Είμαι αρχηγός εδώ και τρεις σεζόν και με κάνει πολύ περήφανο αυτό, διότι είναι μεγάλη η ευθύνη. Είναι μεγάλο το «βάρος» όταν μπαίνεις στο γήπεδο και είσαι αρχηγός στη μεγαλύτερη ομάδα της χώρας".

Νιώθεις περισσότερο Έλληνας;

"Μου λένε ότι δεν είμαι πιο Βαλενθιάνος, αλλά περισσότερο Έλληνας. Μου έχουν δείξει μεγάλη αγάπη. Κατάφερα ο κόσμος να με θέλει και να με σέβονται. Να είσαι στον αγωνιστικό χώρο και να φωνάζουν ρυθμικά το όνομά σου κατά τη διάρκεια του ματς είναι κάτι που δεν... πληρώνεται με χρήματα!"

 

PHOTO GALLERY

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • "Εύκολο να βρεθεί λύση..."

    "Και στην Ισπανία υπήρχε κάποτε χουλιγκανισμός, αλλά η Πολιτεία τον εξάλειψε", είπε ο Φουστέρ!

  • "Τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου!"

    Την απεριόριστη αγάπη, την οποία τρέφει για τον Ολυμπιακό, εξέφρασε -για μια ακόμα φορά- ο Νταβίντ Φουστέρ

  • Η πρωτιά του Νταβίντ!

    Η πρωτιά του Νταβίντ!

    Ο Φουστέρ είναι ο Ισπανός ποδοσφαιριστής με τα περισσότερα πρωταθλήματα στο εξωτερικό.

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ