ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Προκλητικός ο Προτό!

Προκλητικός ο Προτό!

Τα ίδια έκανε πριν από 3 χρόνια, τα ίδια έκανε και απόψε ο Σίλβιο Προτό. Ο τερματοφύλακας της Άντερλεχτ ήταν προκλητικός από το πρώτο δευτερόλεπτο. Είναι χαρακτηριστικό πως έκανε καθυστερήσεις από τη στιγμή που ξεκίνησε το ματς.

Ακόμα και όταν έπαιρνε την μπάλα από τα μπολ μπόις για να εκτελέσει ελεύθερο. Και όχι μόνο αυτό, αλλά διαμαρτύρονταν από το πρώτο δευτερόλεπτο. Σε κάθε φάση που γίνονταν στο ματς. Με αποκορύφωμα το σκηνικό μετά τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Η μπάλα ήταν στην περιοχή του Ρομπέρτο, όταν ο Χάντερ σφύριξε για τελευταία φορά σε ό,τι αφορά το πρώτο 45λεπτο. Και έφυγε από την περιοχή του για να πάει στην άλλη περιοχή και να διαμαρτυρηθεί στους διαιτητές.

Μάλιστα υπήρξε και ένταση ανάμεσα σε εκείνον και τον συμπαίκτη του, τον Εμπότζι, που του έλεγε να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο για να πάνε στα αποδυτήρια. Εκείνος δεν σταμάτησε, αλλά τον απώθησε για να συνεχίσει τη διαμαρτυρία του. Και τελικά μετά από λίγο το… έκοψε. Και την ώρα που αποχωρούσε τα "άκουσε" και από τον Ατσεαμπόνγκ που είχε μείνει ακόμα στον αγωνιστικό χώρο.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ