ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Θρύλε, μπορείς, μπορείς να προκριθείς!

Θρύλε, μπορείς, μπορείς να προκριθείς!

Την πρόκρισή του στους "16" του Europa League θέλει να εξασφαλίσει απόψε (25/02, 22:05 LIVE στο redking.gr) ο Ολυμπιακός κόντρα στην Άντερλεχτ ανατρέποντας στο κατάμεστο "Γ. Καραϊσκάκης" το εις βάρος του 1-0 από το α' παιχνίδι στο "Constant vanden Stock" των Βρυξελλών.

Ο Θρύλος είναι καλύτερη ομάδα, σαφώς πιο ποιοτική, αλλά και περισσότερο έμπειρη από την Άντερλεχτ και θα είναι κρίμα να μην τα καταφέρει... Αλλά πώς ν' αποτύχει, όταν στο πλευρό των 11, που θα επιλέξει απόψε ο Μάρκο Σίλβα θα υπάρχουν άλλοι 33.000 "παικταράδες", που θα τα δώσουν όλα για την πρόκριση...;

Αυτό το εισιτήριο για τους "16" του Europa League δεν μπορεί να χαθεί! Δεν είναι δυνατόν να σταθεί εμπόδιο το -εντελώς τυχαίο, αλλά και άδικο- 1-0 υπέρ των Βέλγων στο παιχνίδι των Βρυξελλών πριν από μια εβδομάδα...

Ο Μάρκο Σίλβα έχει άπαντες στην διάθεσή του, καθώς και ο Σιόβας κατάφερε να βγάλει όλο το πρόγραμμα της χθεσινής προπόνησης, οπότε ο 38χρονος Πορτογάλος τεχνικός θα παρτάξει στον αγωνιστικό χώρο την καλύτερη δυνατή 11άδα με στόχο να "πνίξει" τους Βέλγους με το... καλησπέρα!

Οι παίκτες, τους οποίους επέλεξε ο Σίλβα για την αποστολή του αποψινού ματς, είναι οι εξής:

Ρομπέρτο, Καπίνο, Μποτία, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκες, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Ερνάνι, Ιντέγε, Κασάμι, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πουλίδο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας, Βούρος και Ζντιέλαρ.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ