ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

"Υποχρεωμένοι να νικήσουμε"

Πολύπειρος, με δεκάδες ματς στα Κύπελλα Ευρώπης στην καριέρα του. Ο Εστέμπαν Καμπιάσο εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου για το ματς με την Άντερλεχτ. Κι αυτό που τόνισε είναι πώς ο Θρύλος μπορεί να κάνει την ανατροπή και να πάρει την πρόκριση.

Οι "ερυθρόλευκοι" το πιστεύουν, πρέπει να το πιστέψει και ο κόσμος. Ο Αργεντινός μέσος έδειξε ευδιάθετος και πεπεισμένος ότι το βράδυ της Πέμπτης όλα θα πάνε καλά για τους νταμπλούχους Ελλάδας.

Ποιο είναι το κλειδί για τη νίκη και την πρόκριση;

Καλησπέρα (στα ελληνικά). Έχει γίνει μόνο ο... μισός από αυτόν τον προκριματικό γύρο. Πρέπει να σκέφτεσαι πως να αποτελείται από 2 μέρη. Το πρώτο ματς ολοκληρώθηκε και το αποτέλεσμα εμάς μας υποχρεώνει να κερδίσουμε. Να σκεφτούμε μετά το πόσο πρέπει να κερδίσουμε. Εάν σκεφτούμε αλλιώς θα είναι λάθος.

Πανηγύρισες αρκετά θερμά το γκολ στο ματς με τον Ατρόμητο. Πώς ζεις το ποδόσφαιρο;

Πιστεύω πως το πιο σημαντικό πράγμα είναι να ξυπνάς με όρεξη και να ευχαριστιέσαι αυτό που κάνεις. Όταν πήρα την απόφαση να έρθω εδώ είχα αποφασίσει να αφοσιωθώ παντού. Ήξερα τις διοργανώσεις που θα παίζαμε. Δεν θα πω ότι με ενδιαφέρουν μόνο τα ευρωπαϊκά ματς. Όλα είναι σημαντικά. Εάν σκεφτώ κάτι άλλο θα φύγω. Έχω έρθει εδώ πρόθυμος και με χαρά για να προσφέρω σε κάθε ματς στην ομάδα.

Η κατοχή που είχε ο Ολυμπιακός στο ματς στο Βέλγιο και οι πολλές ευκαιρίες, σας γεμίζουν αισιοδοξία για τη ρεβάνς;

Ναι είναι φυσικά σημαντικά στοιχεία αυτά αλλά το πιο σπουδαίο είναι να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα. Στο πρώτο ματς κάναμε καλή δουλειά και πρέπει να μας δώσει αυτοπεποίθηση αλλά θα πρέπει να έχουμε ουσία. Πιστεύουμε στην δουλειά μας και είναι σημαντικό να μας πιστεύει και ο κόσμος. Πρέπει να κερδίσουμε και να περάσουμε. Για να γίνει όμως το 2-0 θα πρέπει πρώτα να έρθει το 1-0.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Το... πρώτο του Εστέμπαν

    Το... πρώτο του Εστέμπαν

    Άνοιξε… λογαριασμό στο "Γ. Καραϊσκάκης" αλλά και στο πρωτάθλημα ο Καμπιάσο.

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ