ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Θέμα... ωρών το sold out!

Θέμα... ωρών το sold out!

Οι παίκτες του και ο Μάρκο Σίλβα κάλεσαν τον κόσμο να αποτελέσει για μια ακόμα φορά τον "12ο παίκτη" του Ολυμπιακού. Σε μια ακόμα ευρωπαϊκή αναμέτρηση. Και πριν γίνει αυτό, όμως, ο κόσμος είχε δείξει τη... δίψα που έχει για να βρεθεί την Πέμπτη στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης". Και μετά το κλείσιμο των εκδοτηρίων τη Δευτέρα, το δεδομένο είναι ένα: Το sold out είναι προ των πυλών!

Θέμα... ωρών είναι πλέον να εξαντληθούν τα εισιτήρια για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Διότι έχουν απομείνει μόλις 1.000 εισιτήριο για την αναμέτρηση της Πέμπτης. Από την Τρίτη το πρωί θα είναι στα εκδοτήρια τα "μαγικά χαρτάκια" και είναι απολύτως σίγουρο πώς και αύριο θα γίνει χαμός, αυτό που επικράτησε και σήμερα. Κανείς δεν θέλει να λείψει από το ευρωπαϊκό αυτό... ραντεβού του Θρύλου.

Δεν είναι, όμως, μόνο αυτό. Ο Ολυμπιακός στις Βρυξέλλες έδειξε ότι την.. έχει αυτή την Άντερλεχτ και με τη βοήθεια των οπαδών του που θα δημιουργήσουν "καυτή" ατμόσφαιρα στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης", δεν γίνεται να γλιτώσουν οι Βέλγοι!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Κατάμεστο το

    Κατάμεστο το "Γ. Καραϊσκάκης"

    Έμειναν 200 εισιτήρια (70€) από επιστροφές χορηγών της UEFA και ελάχιστα στα VIP. Το πρωί στα εκδοτήρια και στο ίντερνετ

  • "Είστε ο 12ος παίκτης"

    Το μήνυμα-κάλεσμα του Ρομπέρτο, στον κόσμο του Ολυμπιακού, για το ματς της Πέμπτης.

  • "Μαζί θα το πετύχουμε!"

    Ο Ομάρ στάθηκε στη βοήθεια του λαού του Θρύλου, του "12ου παίκτη" που κάνει τη διαφορά στο Καραϊσκάκη.

  • Τα εισιτήρια με την Άντερλεχτ

    Τα εισιτήρια με την Άντερλεχτ

    Πέμπτη πρωί μέσω ίντερνετ ξεκινά η διάθεσή τους. Την Παρασκευή, από τις 10:00, στα εκδοτήρια του "Γ. Καραϊσκάκης"

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ